SmartTube için küçük bir ipucu...

egemen

Üye
Konular
2
Arkadaşlar bilenler tabii ki vardır ama bilmeyenler için küçük bir bilgi vereyim.
SmartTube'de sık sık takip ettiğiniz kanalları kenar çubuğuna favovi olarak ekleyebiliyorsunuz.
Bunun için izlediğiniz bir videonun üzerinde iken TAMAM (OK) tuşuna uzun süre basarak
sağ tarafta çıkan seçeneklerden "Kanalı kenar çubuğuna ekle" seçeneğini okeyleyerek sabitleyebilirsiniz...
Ben vestel android televizyonumda uzun zamandır sorunsuz kullanıyorum...
1k
2k
3k
Gif

Arkadaşlar bilenler tabii ki vardır ama bilmeyenler için küçük bir bilgi vereyim.
SmartTube'de sık sık takip ettiğiniz kanalları kenar çubuğuna favovi olarak ekleyebiliyorsunuz.
Bunun için izlediğiniz bir videonun üzerinde iken TAMAM (OK) tuşuna uzun süre basarak
sağ tarafta çıkan seçeneklerden "Kanalı kenar çubuğuna ekle" seçeneğini okeyleyerek sabitleyebilirsiniz...
Ekli dosyayı görüntüle 538
Ekli dosyayı görüntüle 539
Ekli dosyayı görüntüle 540
Ekli dosyayı görüntüle 543
Teşekkürler

Teşekkürler biliyordum ama güzel bir bilgi .

Bazen bende videolar açılmıyor. Bilinmeyen kaynak hatası diye yazıyor ve hata kodu 403 olarak gösteriyor. O nedendir acaba.

Ekli dosyayı görüntüle 538
Ekli dosyayı görüntüle 539
Ekli dosyayı görüntüle 540
Ekli dosyayı görüntüle 543
Güzel bilgi sağol @egemen

Smarttube yi direk github tan beta versiyonunu indirin hergün güncelleme geliyor bazen gün içi 2 kere bile geliyor şu an sorunsuz çalışıyor.

Güncelleme geldiğinde menüden girip bakın ama çoğunlukla uyarıyor, sizde arada manuel kontrol edin derim about kısmından...

1736843572276

@dehakan7 resmen eski defterleri açıyorsunuz 🕵️‍♂️

2 ay önceki konuyu hortlatmak için Uğur Dündar gibi merdiven altı forumlarda fare yakalamışsınız resmen ;))

Geri