haydar5860
Üye
- Konular
- 25
merhaba android özelliği olmayan televizyona android uygulama yüklenebilirmi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hayır yüklenmez, öyle TV ler için android box alıp takıyoruz.merhaba android özelliği olmayan televizyona android uygulama yüklenebilirmi?
Peki can alıcı bir soru sorayım o zaman kardeşim. Bende LG 42LA660S model bir smart tv var fakat güncelleme almıyor bu tv ye yazılım yüklemesi yapılabilir miHayır yüklenmez, öyle TV ler için android box alıp takıyoruz.
tv nin işletim sistemine bak nedir ona göre varsa ki son modellere uygun oluyor üreticilerin uygulama sayfalarından indirebilirsinPeki can alıcı bir soru sorayım o zaman kardeşim. Bende LG 42LA660S model bir smart tv var fakat güncelleme almıyor bu tv ye yazılım yüklemesi yapılabilir mi
Eğer WebOS işletim sistemi ise alternatif bir eğlence ortamı yapabilirsiniz konu linki aşağıdal...Peki can alıcı bir soru sorayım o zaman kardeşim. Bende LG 42LA660S model bir smart tv var fakat güncelleme almıyor bu tv ye yazılım yüklemesi yapılabilir mi
kontrol ettim güncelleme yok maalesef güncelleme olmadığından NETFLİX bile çalışmıyor artıktv nin işletim sistemine bak nedir ona göre varsa ki son modellere uygun oluyor üreticilerin uygulama sayfalarından indirebilirsin
Netflixi şu şekilde deneyebilirsiniz. Evde vestel smart tv var normalde netflix yüklü değil ama telefondan netflix ile film açıp ekran yansıtmayı yapıyorum otomatik olarak tvde netflix açılıyor hesaba giriş yapıyorum ve netflix açılmış oluyorkontrol ettim güncelleme yok maalesef güncelleme olmadığından NETFLİX bile çalışmıyor artık
bendede aynı tv var yalnız bunların işletim sistemi webostan 2 sene önce çıkan lg smart world eğer bölgeyi almanya yaparsan prime video ve netflix gelir harici apk kuramazsınPeki can alıcı bir soru sorayım o zaman kardeşim. Bende LG 42LA660S model bir smart tv var fakat güncelleme almıyor bu tv ye yazılım yüklemesi yapılabilir mi
Tv firmalarının yazılım desteği çok az haliyle bir süre sonra uygulamalar çalışmıyor. Bu sefer işten uzak kullanıcı (işe yakın da olması gerekmiyor) bu sefer TV'nin artık iş yapmayacağını sanıyor. Bu üretici tezgahı tam bir kurnazlıkla akılları sıra müşteri avlayacaklar. (Bu arada bunu da genel olarak başarıyorlar) Bu durum da sizin söylediğiniz gibi bir box cihazı TV'ye adeta hayat veriyor. Hemden portatif tak kur çalıştır avantajı var dilediğin her yere kurulu düzenini al götür.Hayır yüklenmez, öyle TV ler için android box alıp takıyoruz.
Yüklenebilir.(!)Yüklenebilir cevabı gelirse bende evdeki tüplü televizyona deneyeceğim apk yüklemeyi..
anladım kardeşim teşekkür ederimbendede aynı tv var yalnız bunların işletim sistemi webostan 2 sene önce çıkan lg smart world eğer bölgeyi almanya yaparsan prime video ve netflix gelir harici apk kuramazsın