smart tvye uygulama yüklenirmi

haydar5860

Üye
Konular
25
merhaba android özelliği olmayan televizyona android uygulama yüklenebilirmi?

Hayır yüklenmez, öyle TV ler için android box alıp takıyoruz.
Peki can alıcı bir soru sorayım o zaman kardeşim. Bende LG 42LA660S model bir smart tv var fakat güncelleme almıyor bu tv ye yazılım yüklemesi yapılabilir mi

Peki can alıcı bir soru sorayım o zaman kardeşim. Bende LG 42LA660S model bir smart tv var fakat güncelleme almıyor bu tv ye yazılım yüklemesi yapılabilir mi
tv nin işletim sistemine bak nedir ona göre varsa ki son modellere uygun oluyor üreticilerin uygulama sayfalarından indirebilirsin

tv nin işletim sistemine bak nedir ona göre varsa ki son modellere uygun oluyor üreticilerin uygulama sayfalarından indirebilirsin
kontrol ettim güncelleme yok maalesef güncelleme olmadığından NETFLİX bile çalışmıyor artık

kontrol ettim güncelleme yok maalesef güncelleme olmadığından NETFLİX bile çalışmıyor artık
Netflixi şu şekilde deneyebilirsiniz. Evde vestel smart tv var normalde netflix yüklü değil ama telefondan netflix ile film açıp ekran yansıtmayı yapıyorum otomatik olarak tvde netflix açılıyor hesaba giriş yapıyorum ve netflix açılmış oluyor

bendede aynı tv var yalnız bunların işletim sistemi webostan 2 sene önce çıkan lg smart world eğer bölgeyi almanya yaparsan prime video ve netflix gelir harici apk kuramazsın

Hayır yüklenmez, öyle TV ler için android box alıp takıyoruz.
Tv firmalarının yazılım desteği çok az haliyle bir süre sonra uygulamalar çalışmıyor. Bu sefer işten uzak kullanıcı (işe yakın da olması gerekmiyor) bu sefer TV'nin artık iş yapmayacağını sanıyor. Bu üretici tezgahı tam bir kurnazlıkla akılları sıra müşteri avlayacaklar. (Bu arada bunu da genel olarak başarıyorlar) Bu durum da sizin söylediğiniz gibi bir box cihazı TV'ye adeta hayat veriyor. Hemden portatif tak kur çalıştır avantajı var dilediğin her yere kurulu düzenini al götür.

Son düzenleme:
bendede aynı tv var yalnız bunların işletim sistemi webostan 2 sene önce çıkan lg smart world eğer bölgeyi almanya yaparsan prime video ve netflix gelir harici apk kuramazsın
anladım kardeşim teşekkür ederim

Geri