ENS
Paylaşımcı
- Konular
- 22
Tıp doktoru değilim. Ama şimdiki uzmanlara doktor derseniz onlara farmakoloji öğretirim. Doktorluk nereden çıktı ki hem?reis doktormusun sen
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Tıp doktoru değilim. Ama şimdiki uzmanlara doktor derseniz onlara farmakoloji öğretirim. Doktorluk nereden çıktı ki hem?reis doktormusun sen
Tüylerim diken diken olmaya başladı.
Mesaja ekleme yapmışsın üstad şimdi gördüm. Öyle gitme bitme işi yok, senin gibi insanlar bize lazım. Zarar gelmeyeceğinden de zerre şüphem yok. Yolun buraya düşerse adresi biliyorsun zaten, başımın üstünde yerin var.Alanya'yı bilirim. Oradan tersine kız alma olayı yaşamıştık.Ama Gazipaşa bence çok daha güzel. Hem ne yaptım korkuyorsun üstadım. Ne yapayım unutmuyor bu beyin. Demişlerdi vaktinde görsel hafızan çok geniş olacak diye. Bu kadar beklemiyordum. Okurken çok işime yaradı. Korkma. benden zarargelmez. Zaten makineler olmazsa bittim. Bir fişe bakar.
Ben en çok yılbaşı gecelerinde Sezen Aksu nun çıkmasını beklerdim. İlk aşık olduğum kadın olur kendisi, halen de aşığım.Ziyaretciler Dizisi Vardı Trt"de Uzay"lı İstilası İle İlgili O Dönemin En İyi Dizi"lerindendi.
Perihan Abla,Bizimkiler,Trt" de Alf,Dallas,Hanedan,Dr,Kimbel,Kara Simsek,McGyver,Simon ve Simon,A Takımı,Bir Cumartesi Gecesi Trt"de ,Nejat Uygur,Zeki Metin,Mujdat Gezen,Daha Adını Unuttuğumuz.Bir Cok Hatıralar.Hey Gidi Gunler Hey.
Arabesk Sarkıları Yılbası Gec Saatlerde Verirlerdi.Eskiden Tek Kanal Vardı Siyah BeyazBen en çok yılbaşı gecelerinde Sezen Aksu nun çıkmasını beklerdim. İlk aşık olduğum kadın olur kendisi, halen de aşığım.![]()
Kışın anteni ayarlarken hipotermi geçirmiştim.Arabesk Sarkıları Yılbası Gec Saatlerde Verirlerdi.Eskiden Tek Kanal Vardı Siyah Beyaz
Tv Karlamalı Ceker, Yagmur Yagdımı Bozulur,
Kumanda Yok Tuslu Ac Kapa Eski Dokunmatik.İnternet Yok.
Oyun Konsolları Yeni Yeni Cikmaya Baslamıs,
Radyo Kanalları Orta Uzun ve Kısa Dalgadan Ceker.Fm Radyolar,Yok,
Daha.Normal Ahizeli Ev Telefonları ve Kocaman Telefon Rehberleri , Hey Gidi Gunler Hey.
Ne güzel özetledin valla reis, ağzına sağlık.
En sevmediğim an bu an olsa bile eski Türkiye yeni Türkiye ye bin basardı komşuluk vardı, insanlarda diksiyon vardı, merhamet vardı ve en önemlisi yarınlardan umut vardı şimdi ise hiç biri kalmadı insanlar gülmeyi bile unuttu.
Eyvallah. Sağolasın. Bir yere gittiğim yok. Oranın resmini eklemişsin. Basınca büyüyor ya. Dedim orası mı acaba? O garip mimari, o mavi hatlar binada. Bir de resmen savaş çıktı orada. Unutmak ne mümkün. Babama dedim. Nasıl ortalık karışmıştı ya dedi. Bak o da unutmamış ama binayı hatırlamıyor. Ben hatırlıyorum. Biz kime, neye lazımız bilmiyorum ama ben bu halimle de olsa aileme lazımım. Ayakta durmak lazım.Mesaja ekleme yapmışsın üstad şimdi gördüm. Öyle gitme bitme işi yok, senin gibi insanlar bize lazım. Zarar gelmeyeceğinden de zerre şüphem yok. Yolun buraya düşerse adresi biliyorsun zaten, başımın üstünde yerin var.