''Skinoski Sama'' Samurayın İntikamı :) 80'ler Nostalji

eyvallah reis o dönemin efsaneleri

adile nasit uykudan once
trt 2 de buyuk tuzak vardi vincenzo terenova
guzel ve cirkin vardi vilsind adamin ismi
kara şimseki hic demiyom cumartesi gecelerinin efsanesi ziyaretçiler timsaha benzeye ler

eyvallah reis o dönemin efsaneleri

adile nasit uykudan once
trt 2 de buyuk tuzak vardi vincenzo terenova
guzel ve cirkin vardi vilsind adamin ismi
kara şimseki hic demiyom cumartesi gecelerinin efsanesi ziyaretçiler timsaha benzeye ler
Allah rahmet eylesin yeni nesil tanımıyordur bile.

Özal Dönemi toplasın diyelim. Ailesi devlet merkezli ekonomi kafasıyla büyüyüp yaşamış kendisi serbest piyasa ekonomisi içinde olan kişinin aile içi dramatik kişilik bölünmelerini de konu alan belgesel dizimiş başlamıştır. :)

Özal Dönemi toplasın diyelim. Ailesi devlet merkezli ekonomi kafasıyla büyüyüp yaşamış kendisi serbest piyasa ekonomisi içinde olan kişinin aile içi dramatik kişilik bölünmelerini de konu alan belgesel dizimiş başlamıştır. :)
Bak bunlar hep özal'ın eseri, ruslar karşıda göbek atıyor. :)

Ekli dosyalar

• IMG_20251031_212850.jpg
    IMG_20251031_212850.jpg
    1.8 MB · Görüntüleme: 11
Türk Siyasal Tarihi ve yaşanmışlık birleşince aklıma gelen o mesaj oldu. Cidden 80'ler Özal kuşağıdır aslında Türkiye'de. Sosyal Bilimlere kafan basıyorsa salak, sayısal seçtiysen zeki olarak yaftalandığın yıllar. Bir de o dev vatkalarla herkesin bordo bereli gibi gezmesi hiç aklımdan gitmez. :)

bu ilk yarismanin krali ama bir kiz vardi bu yarismada efsne olmustu

rahmetli cenk koray kutu kutu

Üstad senden korkmaya başladım, bu da doğru. 🫡
Alanya'yı bilirim. Oradan tersine kız alma olayı yaşamıştık. :) Ama Gazipaşa bence çok daha güzel. Hem ne yaptım korkuyorsun üstadım. Ne yapayım unutmuyor bu beyin. Demişlerdi vaktinde görsel hafızan çok geniş olacak diye. Bu kadar beklemiyordum. Okurken çok işime yaradı. Korkma. benden zarargelmez. Zaten makineler olmazsa bittim. Bir fişe bakar.

Nesil meselesine girersek çıkamayız o işten. Ama dönem doğum yapan anneler evlatlarına ne yapsa haklıdır. O doğum çığlıkları gitmiyor aklımdan.

Nesil meselesine girersek çıkamayız o işte. Ama dönem doğum yapan anneler evlatlarına ne yapsa haklıdır. O doğum çığlıkları gitmiyor aklımdan.
reis doktormusun sen

Geri