Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Allah rahmet eylesin yeni nesil tanımıyordur bile.eyvallah reis o dönemin efsaneleri
adile nasit uykudan once
trt 2 de buyuk tuzak vardi vincenzo terenova
guzel ve cirkin vardi vilsind adamin ismi
kara şimseki hic demiyom cumartesi gecelerinin efsanesi ziyaretçiler timsaha benzeye ler
Üstümüze bir şey almadığımızda Tarzan gibi gezme derdi Annelerimiz.
Bak bunlar hep özal'ın eseri, ruslar karşıda göbek atıyor.Özal Dönemi toplasın diyelim. Ailesi devlet merkezli ekonomi kafasıyla büyüyüp yaşamış kendisi serbest piyasa ekonomisi içinde olan kişinin aile içi dramatik kişilik bölünmelerini de konu alan belgesel dizimiş başlamıştır.![]()
Timo mu orası? Resimdeki yer yani. Oraya benzettim.Bak bunlar hep özal'ın eseri, ruslar karşıda göbek atıyor.![]()
Üstad senden korkmaya başladım, bu da doğru.Timo mu orası? Resimdeki yer yani. Oraya benzettim.
Alanya'yı bilirim. Oradan tersine kız alma olayı yaşamıştık.Üstad senden korkmaya başladım, bu da doğru.![]()
Şu an bulunduğum yerin işlerini 20 sene önce ben yapmıştım ve 5 sene gibi oturmuştum. Şimdi tekrar, yine, aynı evdeyimAlanya'yı bilirim. Oradan tersine kız alma olayı yaşamıştık.![]()
rahmetli cenk koray kutu kutu
erkan yolaç evet hayir hey gidi 80 ler
Yeni nesile üzülüyorum çok şey kaçırdılar, çook. Bizi aldın götürdün o günlere reis.
ekranlarin ilk küpeli şarkicisi efsaneydi adam
reis doktormusun senNesil meselesine girersek çıkamayız o işte. Ama dönem doğum yapan anneler evlatlarına ne yapsa haklıdır. O doğum çığlıkları gitmiyor aklımdan.