Sizlere 2 sorum var

remixtik

Paylaşımcı
Konular
140
1. Olmazsa olmaz dediğiniz uygulama hangisi telefon PC box hepsi için
2. Hayatınızda gördüğünüz en iyi program (ya harbi üstüne tanımam dediğiniz kapanmış da olabilir aktifde)

Benim 1. İçin WhatsApp Facebook YouTube ve Google

2. Stube box vardı eski programı vavo tabanlı idi patladı tabi 😀

benim için whatsapp nefret ettiğim bir uygulama haline geldi. iş gereği gün içinde çok fazla yazışma ve görsel aktarımı yaptığımdan bıktım. telefon hafızasında yıllık ortalama 20.000 ve üstü fotoğraf oluyor ve temizlemesi ayrı bir dert. olmazsa olmaz uygulama

1. haritalar kesinlikle gideğim yeri bulmak için olmazsa olmaz

2. Goodsync yedekleme programı ve Revo Unistaller program kaldırma uygulaması

1. Telefon için tabiki kullandığım bankanın mobil uygulaması.
2. PC olarak ta İnternet tarayıcısı (Google Chrome)
3. Tvbox olarak televizo olmazsa olmazımdır

Usta yapma Google Chrome mu kaldı 😀 sana tavsiyem brave ya da opera gel
benim favorim Slimjet web tarayıcı. aynı sayfaları açarak neredeyse bütün tarayıcıların harcadığı ram boyutlarını karşılaştım. en hafif pc yi yormayan bu oldu. ayrca google hesaınızı senkronize edebliyorsunuz.

2025 12 07 20 55 04

Excell

aslında vay be dedirten bir program olduğu kesin. genel kullanım dışında macrolar ile yapılabilecek işler ve hatta stok kontorlü gibi entegre tablolardan bir program yapmak bile mümkün. ben bir süre ilgilenmiştim. bayaa birşeyler yapmaya başlamıştım ama sonra bıraktım. ara ara ufak çalışmalar yapıyorum unutmamak için.

benim için whatsapp nefret ettiğim bir uygulama haline geldi. iş gereği gün içinde çok fazla yazışma ve görsel aktarımı yaptığımdan bıktım. telefon hafızasında yıllık ortalama 20.000 ve üstü fotoğraf oluyor ve temizlemesi ayrı bir dert. olmazsa olmaz uygulama

1. haritalar kesinlikle gideğim yeri bulmak için olmazsa olmaz

2. Goodsync yedekleme programı ve Revo Unistaller program kaldırma uygulaması
Ayarlar sohbetler bölümünden medya görünürlüğünü kapatırsanız hiç bir dosya cihazın hafızasında yer tutmaz WhatsApp sunucularında kalır.

1. Olmazsa olmaz dediğiniz uygulama hangisi telefon PC box hepsi için
2. Hayatınızda gördüğünüz en iyi program (ya harbi üstüne tanımam dediğiniz kapanmış da olabilir aktifde)

Benim 1. İçin WhatsApp Facebook YouTube ve Google

2. Stube box vardı eski programı vavo tabanlı idi patladı tabi 😀

1- Pc eksik olduğu için Gom Player ve Opera Browser diyebilirim. Telefon içinse Instagram ve X.
2- Hayatımda gördüğüm en iyi program ise mIRC

Yanlış hatırlamıyorsam iki disketti ilk çıktığında, word tek, yani 1,44 mb <
Öncesi zordu tabi, formtool diye bir uygulama kullanırdık tablo için, sadece tablo, hesap yok, undo yok. Bir nevi daktilo gibiydi pc1000114717

Ayarlar sohbetler bölümünden medya görünürlüğünü kapatırsanız hiç bir dosya cihazın hafızasında yer tutmaz WhatsApp sunucularında kalır.
bu bilgi doğru değil. bu ayarı biliyorum. ancak telefonda whatsapp klasörüne ve oranda media klasörüne geçin. Whatsapp İmages klasöründe Private diye bir klasör göreceksiniz. size gelen bütün fotoğrafla orada barınmaktadır. yani size telefonda yokmuş gibi bir izlenim veriyorlar ancak telefonunuzda o fotoğraflar saklanıyor. sadece kaydet demediğiniz sürece sizin galerinize eklenmiyor.

Yanlış hatırlamıyorsam iki disketti ilk çıktığında, word tek, yani 1,44 mb <
Öncesi zordu tabi, formtool diye bir uygulama kullanırdık tablo için, sadece tablo, hesap yok, undo yok. Bir nevi daktilo gibiydi pcEkli dosyayı görüntüle 17063
o kadar geri gidersem word öncesi Pw diye bir yazım programı vardı. exell için de Lotus diye bir program kullanırdık. 1992-93 yıllarındaydı. sonra patronun oğlu amerikadan win 3.1 getirdi. o zamanlar kullandığım pc nin harddiski 4 megabayt tı. şaka gibi ne büyük hafıza diye hayret ederdik. ardında win 95 ve oficce programalrını getirdi patronun oğlu. 1995 yılı sonu gibi ben office kullanmayı öğrenmiştim.

Geri