Sizi rahatsız eden nedir?

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan kişiler

yani toplumu rahatsız eden ve toplu yaşam kurallarına uymayanlar beni de rahatsız eder. Ancak bireysel olarak rahatsız eden eylem ise laubalilik olur. şımarık ve sulu davraşlar yapılmasını hiç sevmem.

Son düzenleme:
Takım tutar gibi siyasi parti destekleyenler, yanlışı görmesine rağmen 3 kuruşluk menfaat için sessiz kalanlar, çalışan insanlara saygısız davrananlar ( kasiyer, kargo, guvenlik, satış danışmanı vb. ) izmarit ve çöp atanlar, reis moruk usta gibi tuhaf kelimeler ile hitap, kolay gelsin iyi günler gibi güzel dilekleri esirgeyenler, suratsız esnaf, dedikodu ( hele hele erkeklerin yapmasi ) daha coook sey var , yoruldum yazmaktan 🤣🤣🤣🤣

Takım tutar gibi siyasi parti destekleyenler, yanlışı görmesine rağmen 3 kuruşluk menfaat için sessiz kalanlar, çalışan insanlara saygısız davrananlar ( kasiyer, kargo, guvenlik, satış danışmanı vb. ) izmarit ve çöp atanlar, reis moruk usta gibi tuhaf kelimeler ile hitap, kolay gelsin iyi günler gibi güzel dilekleri esirgeyenler, suratsız esnaf, dedikodu ( hele hele erkeklerin yapmasi ) daha coook sey var , yoruldum yazmaktan 🤣🤣🤣🤣
kardeşim, reis, birde başkan var hitap için

insana insan gibi davranılmaması parası olana, makam mevki sahibi olana, herhangi bir partinin yandaşına farklı davranılması....adam kayırma, rüşvet ve devletin soyulması yandaşa peşkeş çekilmesi

Rahatsızlık veren şeyler veya kişiler saygıdan yoksun kişilerdir. Eğer herkes birbirine saygılı olursa rahatsızlık ta olmaz diye düşünüyorum ayrıca birini rahatsız etmek te kul hakkına girer bunu da unutmamak gerekir.

hic sevmedigim ve beni acayip gerginlestiren tek hareket yanimda birinin agzini sapistaraktan ses cikaraktan yemesi icmesi.

daha sarı ışıkta korna çalan, akan trafikte dibine kadar yanaşıp seni rahatsız eden, arkandan korna çalıp yanından 120 ile geçip 20 metre sonra duran ve sizlere bir komplo teorisi :) (gerçekte olabilir)
insanları rahatsız edenler insan olmayabilir !!!
1. seçenek onlar "ifrit" olabilir.. (insan ile üçüncü boyut canlılardan türemiş yada o üçüncü boyut canlıların tesirinde olan)
2. seçenek onlar reptilyan olabilir.. (bir teoriye göre dünyada ilk bulunan canlılar aramızdalar ama insan suretinde vede bazıları kendilerinin reptilyan olduğunu da bilmiyor)

peki neden bu seçenekler diyorum çünkü insanım deyip çevresinde ki gerçek insanları doğayı umursamadan ortada dolanan android canlıya ben şahsen insan demiyorum, yukarda dediğim iki seçenekten birisidir gözüyle bakıyorum ve onlara karşı o kadar nötrleştim ki insan olmadıklarını da düşündüğüm için fazla kurcalamıyorum yaradana havale ne deyim :)

birde 3. seçenek var oda matrix deyiz ve onlar ajan :D

Geri