Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
İçtiği sigarayı veya elindeki çöpü yere atan cahil tüm insanlardan,çevredeki insanları sırf kendi eğlencem diye vakitsiz gürültü yapan herkes benim için tam bir gereksiz varolan insan........Şapırtadan insan
Telefonu surata kapatma
Emir vererek konuşma
Aynen bende dümdüz bir insanımzeki ve bilgili bir insan degilim sıradan biriyim fakat gerizekali ve cahil insanla ugrasmak beni cok rahatsiz eder
insanları sinirlendirirseniz ses yükselir kardeşimKonuşurken sesini yükseltenler ve el şakası bunlar beni anında çıldırtır.
kardeşim, reis, birde başkan var hitap içinTakım tutar gibi siyasi parti destekleyenler, yanlışı görmesine rağmen 3 kuruşluk menfaat için sessiz kalanlar, çalışan insanlara saygısız davrananlar ( kasiyer, kargo, guvenlik, satış danışmanı vb. ) izmarit ve çöp atanlar, reis moruk usta gibi tuhaf kelimeler ile hitap, kolay gelsin iyi günler gibi güzel dilekleri esirgeyenler, suratsız esnaf, dedikodu ( hele hele erkeklerin yapmasi ) daha coook sey var , yoruldum yazmaktan![]()
Kral reiskardeşim, reis, birde başkan var hitap için
Bir ara Turkiye'nin en buyuk sirketlerinden ikisinde calistim feto organizasyon semasi gibi kim kimin adami diye semam vardi. Konusurken ona gore konusuyordumKendini Dost diye görünen sanıp arkadan kuyu kazan şerefsizlerden diskinirim