Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bence tivibu' ya falan para verilmez arayüzü falan videolardan baktım kötü. Bence yükleyin yandex, cloudstream, rectv, inatı ve televizo' yu gayet yeterli ha sadece illa birşey satın almak istiyorum, internetten özellikle de amazon türkiye den falan derseniz belki amazon prime satın alınabilir o kadar, gerisi pahalı ve gerek yok bence aboneliğeYayın kalitesi, içeriği, kanal çeşitliliği, fiyatı bakımından hangisi daha karlıdır?
Benim aklıma ilk ucuz olarak Tivibu geldi nedense
Benim beleşcii oldugumu bilen biliyor üstadBence tivibu' ya falan para verilmez arayüzü falan videolardan baktım kötü. Bence yükleyin yandex, cloudstream, rectv, inatı ve televizo' yu gayet yeterli ha sadece illa birşey satın almak istiyorum, internetten özellikle de amazon türkiye den falan derseniz belki amazon prime satın alınabilir o kadar, gerisi pahalı ve gerek yok bence aboneliğe
Dostum zamanında alacaktım neden almadım 1. Hepsiburada premium ile satılan HBO Max Reklamlı sürümü 2. HBO Max' in Netflix' e veya Amerikalı başka bir firmaya satılma durumu söz konusu (sadece söz konusu değil şuan sadece Netflix' in tekel olmaması için Trump engelledi) yani şuan hepsiburada premium sakın almayın konu bir netleşsin ayrıca dediğim gibi reklamlı versiyon maalesef.Hepsiburada Premium ile birlikte gelen HBO MAX da avantajlı. İçerikleri de oldukça kaliteli. Zaten yanılmıyorsam Türkiye'de en çok abonesi olan platform da kendileriydi, bunun en büyük 2 sebebi de HB Premium ile gelmesi ve eski Blutv içeriklerini de barındırması.
Hem para verip hem reklam izleyeceksem kaçak yaşasınDostum zamanında alacaktım neden almadım 1. Hepsiburada premium ile satılan HBO Max Reklamlı sürümü 2. HBO Max' in Netflix' e veya Amerikalı başka bir firmaya satılma durumu söz konusu (sadece söz konusu değil şuan sadece Netflix' in tekel olmaması için Trump engelledi) yani şuan hepsiburada premium sakın almayın konu bir netleşsin ayrıca dediğim gibi reklamlı versiyon maalesef.
Aynen öyle kesinlikle katılıyorum dostum zaten mantıken zaten HBO Max kendileri Türkiye de satıyor neden başka bir platform ile daha ucuza versin yani bir çıkarınıj olması lazım ya platform çok büyüktür sürümden kazanıyım dersin ki Türkiye de çok yok o büyüklükte belki Trendyol olabilir veya ilerleyen zamanlarda Temu olabilir çünkü kendi üyelerimden daha çok ordan daha çok üyeye ulaşabilirim mantığı veya böyle reklamlı falan satarsın yani her zaman için win win muhabbetiHem para verip hem reklam izleyeceksem kaçak yaşasın
Zaten burada gelen HBO Max bonus olarak geliyor. Hepsiburada'dan fazla alışveriş yapan biri olarak zaten bu hizmet tek başına bile kargo parasını çıkarıyor. Üzerine verdiği HBO Max ile de bir nevi bu hizmetten ücretsiz faydalanmış oluyorsunuz. Bu şekilde olmasa tek başına HBO MAX'a üye olmazdım ben de. Eğer bu anlaşma sona ererse HBO Max Türkiye'de de benim gibi pek çok üyeyi kaybedecektir diye düşünüyorum.Dostum zamanında alacaktım neden almadım 1. Hepsiburada premium ile satılan HBO Max Reklamlı sürümü 2. HBO Max' in Netflix' e veya Amerikalı başka bir firmaya satılma durumu söz konusu (sadece söz konusu değil şuan sadece Netflix' in tekel olmaması için Trump engelledi) yani şuan hepsiburada premium sakın almayın konu bir netleşsin ayrıca dediğim gibi reklamlı versiyon maalesef.
Sence güzel ülkemiz ne kadar umurlarında? Blue Tv bile kendisini sattı adı HBO Max oldu, HBO Max de kendini satıp başka birşey olur ki düşünün koskoca Warner Bros (WB) satılması söz konusu. Şu bir gerçek bu işin tekeli Netflix te maalesef. Ha yanlış anlamayın ben HBO Max almayın demiyorum, seninde dediğin gibi çoğu Hepsiburada dan dolayı alıyor fakat inan bu alanlar ve rakamlar onlar için hiçbir şey neredeyse zira öyle olsa gidip başka yerler ile de anlaşma yapma ihtiyacı ve hatta satma gereksinimi duymazlardı bu sebeple ticaret zekasına sahip, yatırımcı ve beleş sever arkadaşlar (ben dahilZaten burada gelen HBO Max bonus olarak geliyor. Hepsiburada'dan fazla alışveriş yapan biri olarak zaten bu hizmet tek başına bile kargo parasını çıkarıyor. Üzerine verdiği HBO Max ile de bir nevi bu hizmetten ücretsiz faydalanmış oluyorsunuz. Bu şekilde olmasa tek başına HBO MAX'a üye olmazdım ben de. Eğer bu anlaşma sona ererse HBO Max Türkiye'de de benim gibi pek çok üyeyi kaybedecektir diye düşünüyorum.
Zaten daha önceden Blu TV'nin Hepsiburada ile anlaşması vardı. HBO MAX da Türkiye'ye sıfırdan girmek yerine Blu TV'yi satın alarak girdi ve bu anlaşma o dönemden kalma zaten. Bence mantıklı bir hamle yaptılar bu bakımdan.Sence güzel ülkemiz ne kadar umurlarında? Blue Tv bile kendisini sattı adı HBO Max oldu, HBO Max de kendini satıp başka birşey olur ki düşünün koskoca Warner Bros (WB) satılması söz konusu. Şu bir gerçek bu işin tekeli Netflix te maalesef. Ha yanlış anlamayın ben HBO Max almayın demiyorum, seninde dediğin gibi çoğu Hepsiburada dan dolayı alıyor fakat inan bu alanlar ve rakamlar onlar için hiçbir şey neredeyse zira öyle olsa gidip başka yerler ile de anlaşma yapma ihtiyacı ve hatta satma gereksinimi duymazlardı bu sebeple ticaret zekasına sahip, yatırımcı ve beleş sever arkadaşlar (ben dahil) bu gelişmeleri zaten yakından takip edip ne yapıp-yapmayacaklarını zaten çok iyi bildiklerini düşündüğümden gerisi bizi pek alakadar etmiyor dostum açıkçası.
Tv plus hem dizi film çeşitliliği var ayrıca hbo max içerikleri de eklendi hem de Ulusal kanallar, şifreli sinema- belgesel kanalları ve ayrıca ssport 1 - 2 tabii spor u aylık 129 tl ye izleyebiliyon ayrıca diğer platformlar gibi reklamlı değil reklamsız şekilde bence tv plus diğerlerine göre daha karlıYayın kalitesi, içeriği, kanal çeşitliliği, fiyatı bakımından hangisi daha karlıdır?
Benim aklıma ilk ucuz olarak Tivibu geldi nedense
Hep 129 değil burda yazana göre.Tv plus hem dizi film çeşitliliği var ayrıca hbo max içerikleri de eklendi hem de Ulusal kanallar, şifreli sinema- belgesel kanalları ve ayrıca ssport 1 - 2 tabii spor u aylık 129 tl ye izleyebiliyon ayrıca diğer platformlar gibi reklamlı değil reklamsız şekilde bence tv plus diğerlerine göre daha karlı
Aylık 129 tl
Başka bir konuya da yazmıştım. İşi bilirsen bu tarz abonelikler bedava gibi gelir. 125₺ bir yıllık Hepsiburada premium kodu ediniyorsun. Hem Hepsiburada kargoları bedava hem hbo max sizin oluyor bir sene.
125₺ için korsan cart curt uğraşmaya değmez.
Hbo reklamları dert değil. Pc den izlerseniz zaten reklam engelleri engelliyor. Tablette de çözümü var. Hadi TV de çözemedin de o kadar da sorun olmaz 1
Yinede gayet iyi fiyat bana göre diğer platformlardan daha iyi birde demeyi unutmuşum the walking dead , from , game of thrones , tabii dizileri ve hbo max dizileri de varHep 129 değil burda yazana göre.
Haaa bunada kod satıyorlar o ayrı.) burdakinin üçte birine kod bulmuşluğum var
![]()
İllegale özendirmekten şafak operasyonu yiyip seni haberler de görmeyelim reis.Hem para verip hem reklam izleyeceksem kaçak yaşasın
Antep'e nakil ederler üstad sende bana acılı lahmacun getirirsinİllegale özendirmekten şafak operasyonu yiyip seni haberler de görmeyelim reis.![]()
Bu benim kafadan belliAntep'e nakil ederler üstad sende bana acılı lahmacun getirirsin
İllegal candır kaçak candırgerisi heyecan ( şafak operasyonu heyecanı)
Tv plus alana kadar gidin amazon prime alın 70TL kargolar, prime avantajları... Veya en kötü tivibu falan Turkce* nerde ucuza iş yapmışki tv+ da yapsın en pahalı operatör den birşey ummak, beklemek de ne bilim çok komik yani her şeyi pahalı yapmayın o kadar da düşmeyinTv plus hem dizi film çeşitliliği var ayrıca hbo max içerikleri de eklendi hem de Ulusal kanallar, şifreli sinema- belgesel kanalları ve ayrıca ssport 1 - 2 tabii spor u aylık 129 tl ye izleyebiliyon ayrıca diğer platformlar gibi reklamlı değil reklamsız şekilde bence tv plus diğerlerine göre daha karlı
Aylık 129 tl