Sitede konu açarken Resim ve Dosya ekleyemiyorum

mertbas.28

Üye
Konular
7
Merhabalar, Konu açarken m3u listemi eklemek istediğim zaman seçiyorum ama dosya ekle kısmında görünmüyor bilgisi olan varmi acaba ?

@mertbas.28 Dosya ekle ve imaj ekle butonlarını görüyor ve ekliyorsanız ama yine de mesaj içeriğinde göremiyorsanız mesajı iletiyi gönder demeden önce mesaj yazma alanının sağ üst köşesindeki önizleme butonuna tıklayıp mesaj gönderildiğinde nasıl görünüyor ve eklediğiniz resim veya dosyalar da görünüyor mu kontrol edin. Görünüyorlarsa farklı bir tarayıcıdan giriş yaparak tekrar deneyebilir ve kontrol edebilirsiniz.

@mertbas.28 Dosya ekle ve imaj ekle butonlarını görüyor ve ekliyorsanız ama yine de mesaj içeriğinde göremiyorsanız mesajı iletiyi gönder demeden önce mesaj yazma alanının sağ üst köşesindeki önizleme butonuna tıklayıp mesaj gönderildiğinde nasıl görünüyor ve eklediğiniz resim veya dosyalar da görünüyor mu kontrol edin. Görünüyorlarsa farklı bir tarayıcıdan giriş yaparak tekrar deneyebilir ve kontrol edebilirsiniz.
Yanıtınız için teşekkür ederim, Söylediğiniz şekilde deneyerek birdahaki sefer bakacağım

Android cihaz kullanıyorum ve rahat 5 tarayıcı denedim resmi seçiyorum ama ismi yazması gerekir ya boş oluyor seçtiğim halde bir başka siteye resim yuklemem gerekiyor ama olmuyor

Sorunsuz yükleniyor hocam konu açıp mesaj yazarken altta ki kutucukta dosya ekle sekmesine tıklayın medya seçme aracı deyin dosyanızı bulup yükleyin Screenshot 2024 11 06 15 36 33 681 comgoogleandroiddocumentsui
Bu pencereye geldikten sonra sol üstteki 3 çizgiye basın telefonun hafızasına giriş yapın dosyayı bulup seçin

Geri