mertbas.28
Üye
- Konular
- 7
Merhabalar, Konu açarken m3u listemi eklemek istediğim zaman seçiyorum ama dosya ekle kısmında görünmüyor bilgisi olan varmi acaba ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Yanıtınız için teşekkür ederim, Söylediğiniz şekilde deneyerek birdahaki sefer bakacağım@mertbas.28 Dosya ekle ve imaj ekle butonlarını görüyor ve ekliyorsanız ama yine de mesaj içeriğinde göremiyorsanız mesajı iletiyi gönder demeden önce mesaj yazma alanının sağ üst köşesindeki önizleme butonuna tıklayıp mesaj gönderildiğinde nasıl görünüyor ve eklediğiniz resim veya dosyalar da görünüyor mu kontrol edin. Görünüyorlarsa farklı bir tarayıcıdan giriş yaparak tekrar deneyebilir ve kontrol edebilirsiniz.
Android cihaz kullanıyorum ve rahat 5 tarayıcı denedim resmi seçiyorum ama ismi yazması gerekir ya boş oluyor seçtiğim halde bir başka siteye resim yuklemem gerekiyor ama olmuyor@mertbas.28 Dosya ekle ve imaj ekle butonlarını görüyor ve ekliyorsanız ama yine de mesaj içeriğinde göremiyorsanız mesajı iletiyi gönder demeden önce mesaj yazma alanının sağ üst köşesindeki önizleme butonuna tıklayıp mesaj gönderildiğinde nasıl görünüyor ve eklediğiniz resim veya dosyalar da görünüyor mu kontrol edin. Görünüyorlarsa farklı bir tarayıcıdan giriş yaparak tekrar deneyebilir ve kontrol edebilirsiniz.