🖥 Sistem kurtarmak için ihtiyacınız olan teknik servis usb belleği 👍

dehakan7

Uzman
Puan 426
Çözümler 4
Web sitesi
www.sinetech.tr
@dehakan7
Sitede windows 7 den windows 11 e kadar winpe şeklinde çok iyi düzenlenmiş sistemler mevcut, Bilgisayarınızın mavi ekranda donması veya Windows parolanızı unutup tek çözümün formatlamak olduğunu düşündüğünüz oldu mu hiç , işte artık bu usb bellek ile pratik olarak eski bilgilerinize ulaşabileceksiniz, site adresini bırakıyorum isteyen istediği işletim sistemini indirip kurabilir, kolay gelsin ;)

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

1776770840471.png

Paylaşım için teşekkürler bir sorum olacak ürünlerden WinPE seçtiğimde dört farklı seçenek geliyor herhangi bir tavsiyeniz var mı kulanıp denediğiniz farklarını tam anlayamadım.

Paylaşım için teşekkürler bir sorum olacak ürünlerden WinPE seçtiğimde dört farklı seçenek geliyor herhangi bir tavsiyeniz var mı kulanıp denediğiniz farklarını tam anlayamadım.
Aslında içeriklerinde küçük farklar var ama ben
olanı denedim memnun kalınca paylaşmak istedim ;)

Aslında içeriklerinde küçük farklar var ama ben
olanı denedim memnun kalınca paylaşmak istedim ;)
İndir dursun değil mi ne zararı var. :geek:
Anladığım kadarıyla hepsinde standart özelikler var ama kulanım amacı farklı
  • 1, 2 ve 3. seçenekler mevcut sistemini kurtarmaya ve tamir etmeye odaklanır.
  • 4. seçenek ise kurtarılmayacaksa veya sistemi tamir etmekle uğraşmayıp doğrudan yeni bir Windows yüklemek (format atmak) için tasarlanmıştır.

DurumTercih Edilmesi Gereken
Sistem çöktü, tamir etmem lazımAnkhTech WinPE
PC eski, hızlıca dosya almam lazımAnkhTech WinPE Lite
Sistem açılmıyor ama işlerimi halletmem gerekAcil Durum İşletim Sistemi

WinPE sürümleri dışında normal kullanımlar için Lite - Basic - Tiny sürümleride denenebilir sitede seçenek çok ;)

Geri