Sinetech YouTube kanalı hacklenmiş

Youtube kanalını hacklemek nedir anlamış değilim.

Beyler geri almak için uğraşıyoruz, maalesef yıllarca süren emeklerinizi bazı hırsızlar bu şekilde yok etmeye uğraşabiliyor. Gerekli yerlere başvuru yaptım bekliyorum.
çok geçmiş olsun inşallah geri döner

Geçmiş olsun. Eğer kanal geri alınamaycak durumdaysa ve elinde yeedeği yoksa tavsiyem videoların tamamnı( Hazır videolar silinmemişken) download etmen. Hiç olmazsa bütün emekler de böylelikle çöp olmaz.

Emeğin çalınması çok can sıkıcı, geçmiş olsun, en kısa zamanda kurtulur umarım...

Forumumuz var dostum, buradan haberleşiriz. Şu an herhangi bir video hazırlama motivasyonum yok maalesef :( İnşallah en kısa zamanda olay çözülür de eskisinden daha güçlü geri döneriz.

Yine de sağlık sıhhatte sorun olmadıktan sonra her şeyin üstesinden geliriz evelallaŞu dakikalar itiKanalın kurtarıldığnı görüyorum. Geçmiş olsun. Saygılar.

Şu dakikalar itibariyle Kanalın kurtarıldığnı görüyorum. Umarım yanılmamışımdır. Geçmiş olsun. Saygılar.
Forumumuz var dostum, buradan haberleşiriz. Şu an herhangi bir video hazırlama motivasyonum yok maalesef :( İnşallah en kısa zamanda olay çözülür de eskisinden daha güçlü geri döneriz.

Yine de sağlık sıhhatte sorun olmadıktan sonra her şeyin üstesinden geliriz evelallah.
Dostlar şu dakikalar itibariyle Kanalın kurtarıldığını görüyorum. Ana sayfadaki sinetech ikonu geri gelmiş ve gta videoları gitmiş. Umarım yanılmıyorumdur. Geçmiş olsun. Saygılar.

Ekli dosyalar

• ekran görüntüsü.jpg
    ekran görüntüsü.jpg
    368.7 KB · Görüntüleme: 4

Geri