Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Çok çok geçmiş olsun maalesef üzücü bir durum. Umuyorum herşey düzelir.Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler. YouTube ekibi ile iletişim kurduk, inşallah kurtaracağız.
çok geçmiş olsun inşallah geri dönerBeyler geri almak için uğraşıyoruz, maalesef yıllarca süren emeklerinizi bazı hırsızlar bu şekilde yok etmeye uğraşabiliyor. Gerekli yerlere başvuru yaptım bekliyorum.
İnşallah kurtarırsın REİS geçmiş olsunArkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler. YouTube ekibi ile iletişim kurduk, inşallah kurtaracağız.
Geçmiş olsun umarım geri alırsın üstad. Haberini dört gözle bekliyoruz.Beyler geri almak için uğraşıyoruz, maalesef yıllarca süren emeklerinizi bazı hırsızlar bu şekilde yok etmeye uğraşabiliyor. Gerekli yerlere başvuru yaptım bekliyorum.
Forumumuz var dostum, buradan haberleşiriz. Şu an herhangi bir video hazırlama motivasyonum yok maalesefİnşallah en kısa zamanda olay çözülür de eskisinden daha güçlü geri döneriz.
Yine de sağlık sıhhatte sorun olmadıktan sonra her şeyin üstesinden geliriz evelallaŞu dakikalar itiKanalın kurtarıldığnı görüyorum. Geçmiş olsun. Saygılar.
Dostlar şu dakikalar itibariyle Kanalın kurtarıldığını görüyorum. Ana sayfadaki sinetech ikonu geri gelmiş ve gta videoları gitmiş. Umarım yanılmıyorumdur. Geçmiş olsun. Saygılar.Forumumuz var dostum, buradan haberleşiriz. Şu an herhangi bir video hazırlama motivasyonum yok maalesefİnşallah en kısa zamanda olay çözülür de eskisinden daha güçlü geri döneriz.
Yine de sağlık sıhhatte sorun olmadıktan sonra her şeyin üstesinden geliriz evelallah.