Devrem
Paylaşımcı
- Konular
- 36
Duyuru - Forumun Kapalı Kalması Hakkında Şimdi Ne Yapacağız? Süreç Nasıl Devam Edecek? Nasıl Faaliyet Gösterecek Forum?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Foruma şifre sistemli giriş olmalı bence ya da bir algoritma olmalı malum kanalı yazdığında açık açık *** diye olmalıbir süre dikkat edilecek yapacak başka bir şey yok telegram haric şikayet eden yeni üye olanlardan birisidir yine edecektir
Herşey fazla göz önündeydi.Şikayet edince ne gibi bir kazanımınız oluyor acaba,boş muhalefet insanlar işte![]()
Onu yapanı bulsak ben çok şey diyicem deHerşey fazla göz önündeydi.
Ama bunun olacağı belliydi. Adam geliyor şu maçın linkini, kanalın linkini atın diyor açıkça. Konu herkese açık arama motorları listeliyor. Arayan buluyor burasını.Onu yapanı bulsak ben çok şey diyicem de
Ben bunun için konu açtım arama nasıl yapılır diyeAma bunun olacağı belliydi. Adam geliyor şu maçın linkini, kanalın linkini atın diyor açıkça. Konu herkese açık arama motorları listeliyor. Arayan buluyor burasını.