Şimdi Ne Yapacağız

Şuanlık tüm uygulama yapımcıları vs bir başlıkta telegram kanallarının adreslerini,web site adreslerini paylaşabilirler,mail grupları oluşturulabilir.

telegram acarsanız bana dmden iletirmisiniz link m3u için

ben biliyordum zaten gizli ajan olduğunu. zamanında kaç tane yöntem paylaştım bütün linkleri tff kapattı ki o benim linkleri aldığım site çok bilinen bir site değildi ben liste yapana kadar kimse bilmiyordu. bugünde yeni yaptığım yöntemi denerken televizyondan denedim açılmadı dedim acaba ben mi yanlış yaptım bir baktım liste bozuk

bir süre dikkat edilecek yapacak başka bir şey yok telegram haric şikayet eden yeni üye olanlardan birisidir yine edecektir
Foruma şifre sistemli giriş olmalı bence ya da bir algoritma olmalı malum kanalı yazdığında açık açık *** diye olmalı

Güzelim forumun içine ettiler herkes ne güzel bir biriyle saygı icerisinde paylaşım içindeydi . Şimdi asıl soru nasıl bu paylaşımlar yapılacak .

3/4 gun önce uyarmistim dikkat edin diye ayni sey benimde basima geldi gurubum kapandi bu kadar aciktan paylasmayin adamalar her yerde geziyor diye🤔🤔🤔

''Mor kanal'' zaten Uluslararası çok büyük bir şirket, adamlar bu kadar kolay yedirmezler...Bir kaç kişinin şikayeti vs.. ile olacak iş değil...
Yazık oldu:(

Benim bir fikrim var. Yakalanmamız da çok zor olur bu yöntemle. Deepwebde forum açsın bence admin. .onion uzantılı olursa normal tarayıcılardan erişilemez. Tabi admin bunla uğraşır mı bilemem tabiki.

Son düzenleme:
Konu hakkında bir başlık varken pek gereksiz bir başlık.

Geri