Send Of files tv yardım

myangel

Üye
Konular
3
Herkese hayırlı günler dilerim Homatics 4k plus android 14 güncellmesi geldi yaptıktan sonra artıl bilgisayarım tv box görmüyor dosya gönderemiyorum lütfen anlayan varsa biri yardım etsin.

Send açık olsun o şekil de deneyin. Muhtemelen cihaz send'i arka planda kapatıyor.
Üstam send açık derken uygulayı tv boxtan açıyorum dosya al konumuna bilgisayardan görmüyor ama telefonu görüyor bilgisayar ama tv boxtan bilgisayara dosya gönderdim bilgisayarı gördü.

Üstam send açık derken uygulayı tv boxtan açıyorum dosya al konumuna bilgisayardan görmüyor ama telefonu görüyor bilgisayar ama tv boxtan bilgisayara dosya gönderdim bilgisayarı gördü.
Hmm enteresan bir durum box cihazında send açıkken bilgisayar görmüyor bu esnada bilgisayardan send için sayfa yenileme seçeneği çıkıyor mu onu da bir deneseydik.

evet evet çıkıyor refresh yapıyorum ama görmüyor size zahmet bi çare bulursanız android versyonu güncellediktan sonra bu hata oldu yani

Üstat nedir bu sinetech videosu ise izledim güncelleme oldu tv box haya vermeye başladı
Attığım konuyu okuyun hocam. Dosya gönderme için alternatif örnekler, anlatım mevcut.

Attığım konuyu okuyun hocam. Dosya gönderme için alternatif örnekler, anlatım mevcut.
Eyv üstat sağolasın gördüm okudum ama bilgisayardan tv box için uygulama bulamadım sana zahmet bir alternatif bulursa yazarsın mutlu edersin.

Başka bir program denediniz mi? LocalSend gibi bu program pc box arasında da gönderim yapabiliyor. Telefondanda. Bazen güncel send to files sürümler uyuşmadığındada bu sorunu almıştım.

Başka bir program denediniz mi? LocalSend gibi bu program pc box arasında da gönderim yapabiliyor. Telefondanda. Bazen güncel send to files sürümler uyuşmadığındada bu sorunu almıştım.

Bence de en kralı Localsend

Geri