Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Send açık olsun o şekil de deneyin. Muhtemelen cihaz send'i arka planda kapatıyor.Herkese hayırlı günler dilerim Homatics 4k plus android 14 güncellmesi geldi yaptıktan sonra artıl bilgisayarım tv box görmüyor dosya gönderemiyorum lütfen anlayan varsa biri yardım etsin.
Üstam send açık derken uygulayı tv boxtan açıyorum dosya al konumuna bilgisayardan görmüyor ama telefonu görüyor bilgisayar ama tv boxtan bilgisayara dosya gönderdim bilgisayarı gördü.Send açık olsun o şekil de deneyin. Muhtemelen cihaz send'i arka planda kapatıyor.
Hmm enteresan bir durum box cihazında send açıkken bilgisayar görmüyor bu esnada bilgisayardan send için sayfa yenileme seçeneği çıkıyor mu onu da bir deneseydik.Üstam send açık derken uygulayı tv boxtan açıyorum dosya al konumuna bilgisayardan görmüyor ama telefonu görüyor bilgisayar ama tv boxtan bilgisayara dosya gönderdim bilgisayarı gördü.
Üstat nedir bu sinetech videosu ise izledim güncelleme oldu tv box haya vermeye başladı
Attığım konuyu okuyun hocam. Dosya gönderme için alternatif örnekler, anlatım mevcut.Üstat nedir bu sinetech videosu ise izledim güncelleme oldu tv box haya vermeye başladı
Eyv üstat sağolasın gördüm okudum ama bilgisayardan tv box için uygulama bulamadım sana zahmet bir alternatif bulursa yazarsın mutlu edersin.Attığım konuyu okuyun hocam. Dosya gönderme için alternatif örnekler, anlatım mevcut.
İki cihazda da send Uygulamalarını kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi? Bir de bir öyle deneyin isterseniz.Eyv üstat sağolasın gördüm okudum ama bilgisayardan tv box için uygulama bulamadım sana zahmet bir alternatif bulursa yazarsın mutlu edersin.
Tşk ederim ikiside modeme bağlı kablolu hatta .Telefon olsun box olsun pc olsun hepsi aynı wifi olması lazım belki sorun budur
tşk ederim verdiğin bilgiler için deneyecem sağolasın.Konu 'Sadece Telefonuna Kur ve Cihazına Uygulama Yükle/Sil/Aktar ve Kontrol Et' Öneri -
Sadece Telefonuna Kur ve Cihazına Uygulama Yükle/Sil/Aktar ve Kontrol Et
Bu konu da yardımcı olabilir
Başka bir program denediniz mi? LocalSend gibi bu program pc box arasında da gönderim yapabiliyor. Telefondanda. Bazen güncel send to files sürümler uyuşmadığındada bu sorunu almıştım.