Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Teşekkürler hocam ellerinize sağlık. Forumda bayağı bir dolaştım mecbur burada konu açıp istemek zorunda kaldımZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
1 Bu var kablo TV kanalları
2 ssport
3 bu var Türk kanalları
4 karışık kablo TV
5 bir çok Kanal var
Hocam hiç sorun değil yani yardımcı olmak bizim görevimiz başka bulursan size yazarım ama kabloid olan sizin işinizi görür televizo uygulaması ile yazın valla görür işiniziTeşekkürler hocam ellerinize sağlık. Forumda bayağı bir dolaştım mecbur burada konu açıp istemek zorunda kaldım
Kusura bakmayın evet ona hiç dikkat etmedimKonu yanlış yerde.
Konuyu doğru yere açmaya özen gösterelim lütfen. Konu taşınmıştırSınırsız ulusal ve belgesel vb kanal listesi olan m3u varmı yardımcı olacak arkadaş abiler
Tabikide teşekkür ederim anlayışınız için. İlk postumu açtım fakat oda yanlış yanlış olmuş. Uyarilarinizi dikkate alacağım hayırlı günler dilerim hocamKonuyu doğru yere açmaya özen gösterelim lütfen. Konu taşınmıştır
Tekrar tekrar teşekkür ederim. Çok faydalı oldu. Hayırlı günler dilerim hocamHocam hiç sorun değil yani yardımcı olmak bizim görevimiz başka bulursan size yazarım ama kabloid olan sizin işinizi görür televizo uygulaması ile yazın valla görür işinizi