Selam dostlar

Graveworm

Paylaşımcı
Konular
7
Dostlar selam. Aranıza geçen gün katıldım, tanışıyoruz bölümünü görünce hemen konu açayım dedim.

İsmim Sezer. 38 yaşındayım ve ailevi sebeplerden ötürü Bartın'da yaşıyorum. 30 senem İstanbul'da Kozyatağı, Büyükçekmece ve Beylikdüzü'nde geçti. Metal müzik dinlerim, liseden beri bateri çalarım, film ve dizi izlemeyi çok severim. Forum çok güzel olmuş, özellikle koyu rengine bayıldım, ellerinize sağlık.

Uzun zaman forumlarda yöneticilik ve moderatörlük yaptım. Eğer ihtiyacınız olursa, ya da alım olursa aklınızda olsun. Benden bu kadar. :)

Merhaba, hoş geldiniz. :)

Hoşgeldiniz aramıza
Buralar eskiden dutluktu
@birdirbir bu arkadaş buraların yeni sahibi olacak 😀

Hoş bulduk hocam. Yeni forum, yeni heyecan. Bakalım nasıl olacak. :D
Burası güzeldir herkes dost gibi yaklaşır arada kavga çıkarmaya çalışanlar olur onları da raporlarsınız sitenin adminleri gerekeni yaparlar
Yoksa onun dışında düştüm deseniz yardım etmek için ellerinden geleni yapacak insanlar mevcuttur bende dahil

Bende Kasımpaşadayım Beylikdüzü uzak sayılsa da güzel yerler 😀

Burası güzeldir herkes dost gibi yaklaşır arada kavga çıkarmaya çalışanlar olur onları da raporlarsınız sitenin adminleri gerekeni yaparlar
Yoksa onun dışında düştüm deseniz yardım etmek için ellerinden geleni yapacak insanlar mevcuttur bende dahil

Bende Kasımpaşadayım Beylikdüzü uzak sayılsa da güzel yerler 😀

Ya Beylikdüzü ve Büyükçekmece'ye herkes çok uzak falan diyor da onlar eskidendi. Artık Metrobüs ile pat küt her yere gidiyorsun. Ben oralardayken sırf arkadaşla sinemaya gitmek için Üsküdar Akasya AVM'ye giderdim her hafta sonu. Oturduğum yerlerin tek avantajı; Metrobüs'ün son duraklarıydı. Her türlü oturarak gidiyordum.

Ama işte arabası olana sıkıntı canına yandığımının memleketi. Büyükçekmece'den Pendik'e 4.5 saatte gitmiştim bir kere arabayla. O an dedim ya otomatik vites araba alacağım, ya da buradan gideceğim. 2. seçenek gerçekleşti. :D

Ya Beylikdüzü ve Büyükçekmece'ye herkes çok uzak falan diyor da onlar eskidendi. Artık Metrobüs ile pat küt her yere gidiyorsun. Ben oralardayken sırf arkadaşla sinemaya gitmek için Üsküdar Akasya AVM'ye giderdim her hafta sonu. Oturduğum yerlerin tek avantajı; Metrobüs'ün son duraklarıydı. Her türlü oturarak gidiyordum.

Ama işte arabası olana sıkıntı canına yandığımının memleketi. Büyükçekmece'den Pendik'e 4.5 saatte gitmiştim bir kere arabayla. O an dedim ya otomatik vites araba alacağım, ya da buradan gideceğim. 2. seçenek gerçekleşti. :D
Valla metrobüs ile de olsa uzak 😀 ortalama 30 durak var yine de uzak
Yani bir ucundan bir ucuna İstanbulun gitmek uzun sürüyor
Başkaları ülke değiştirirken biz daha İstanbul içindeyiz

Valla metrobüs ile de olsa uzak 😀 ortalama 30 durak var yine de uzak
Yani bir ucundan bir ucuna İstanbulun gitmek uzun sürüyor
Başkaları ülke değiştirirken biz daha İstanbul içindeyiz

Valla ben seviyorum. Özellikle sabit hızla ve sürekli giden bir taşıtla yolculuk yapmayı severim. :D Ama en çok vapurla Üsküdar'dan Kabataş'a geçmeyi özledim be. O Beylikdüzü ve Büyükçekmece macerasında hiç nasip gidemedim. Oralardan Beşiktaş falan uzak geliyordu işte. Ahahahahah

Valla ben seviyorum. Özellikle sabit hızla ve sürekli giden bir taşıtla yolculuk yapmayı severim. :D Ama en çok vapurla Üsküdar'dan Kabataş'a geçmeyi özledim be. O Beylikdüzü ve Büyükçekmece macerasında hiç nasip gidemedim. Oralardan Beşiktaş falan uzak geliyordu işte. Ahahahahah
Valla ben bir süre için Ankara'ya gittim berbattı ne deniz var ne metrobüs 😀
Ankaray vardı bi o

Deniz güzel İstanbul'da

Valla ben bir süre için Ankara'ya gittim berbattı ne deniz var ne metrobüs 😀
Ankaray vardı bi o

Deniz güzel İstanbul'da

Ankara'dan nefret ederim. Bir babamın bypass ameliyatı için gitmiştim oraya dedemlere. Bir de dedem rahmetli olunca. He bir de zabıt kâtipliği için 2 sınava gitmiştim Ocak ayında. :D O yüzden Ankara hiç iyi bir yere sahip değildir zihnimde. En iyisi İstanbul hocam. Martılar var, denizin var, ulaşımın nispeten kolay, her türlü etkinlik ilk önce İstanbul'da yapılır. Rock barlarda sürtmeyi özledim vallahi. :D

Ankara'dan nefret ederim. Bir babamın bypass ameliyatı için gitmiştim oraya dedemlere. Bir de dedem rahmetli olunca. He bir de zabıt kâtipliği için 2 sınava gitmiştim Ocak ayında. :D O yüzden Ankara hiç iyi bir yere sahip değildir zihnimde. En iyisi İstanbul hocam. Martılar var, denizin var, ulaşımın nispeten kolay, her türlü etkinlik ilk önce İstanbul'da yapılır. Rock barlarda sürtmeyi özledim vallahi. :D
Ankara benden uzak Allah'a yakın olsun

Rockbar kaldı mı 😀 hâlâ

Bartın da ufak bir yer gibidir

Ankara benden uzak Allah'a yakın olsun

Rockbar kaldı mı 😀 hâlâ

Bartın da ufak bir yer gibidir

Taksim'de Rockbar eksik olmaz ya. Üniversitedeyken her gün giderdik arkadaşlarla, hey yavrum hey.

Bartın küçük ya. 80 küsür bin nüfusu var. Küçük ama zengin bir yer anasını satayım, her Allah'ın günü trafik var burada da. Her evde 2 araba var resmen, bütün esnaf dededen-babadan zengin. Ama sessiz-sakin, kafa dinleyeceğin güzel yerler var. Ben çok severim Bartın'ı.

Taksim'de Rockbar eksik olmaz ya. Üniversitedeyken her gün giderdik arkadaşlarla, hey yavrum hey.

Bartın küçük ya. 80 küsür bin nüfusu var. Küçük ama zengin bir yer anasını satayım, her Allah'ın günü trafik var burada da. Her evde 2 araba var resmen, bütün esnaf dededen-babadan zengin. Ama sessiz-sakin, kafa dinleyeceğin güzel yerler var. Ben çok severim Bartın'ı.
Valla ben Taksim'de pek barlara takılmadım için
Bartın Zonguldak yakınmış 😀yeni öğrendim bende

Valla ben Taksim'de pek barlara takılmadım için
Bartın Zonguldak yakınmış 😀yeni öğrendim bende

Yakın yakın. Arabayla İstanbul - Bartın arası 4-4.5 saat falan o kadar uzak değil. Batı Karadeniz işte. Az ilerisinde Safranbolu-Karabük var.

Geri