İkinci El Satılık Wireless Mouse

aborjin_21

Üye
Konular
32
  • Ürün adı: Wireless Mouse
  • Satın alma tarihi: Aralık 2023
  • Kullanım süresi: 5-6 ay
  • Garanti: Yok
  • Fiyat: 200 ₺Beyaz mause 3

Ekli dosyalar

• beyaz mause 1.jpg
    beyaz mause 1.jpg
    41.5 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_20230927_141454.jpg
    IMG_20230927_141454.jpg
    301.1 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_20230927_141501.jpg
    IMG_20230927_141501.jpg
    393.1 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_20230927_141533.jpg
    IMG_20230927_141533.jpg
    231.8 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_20230927_141602.jpg
    IMG_20230927_141602.jpg
    318.8 KB · Görüntüleme: 8
Hocam bunun sıfırı 130~190 arası satılıyor haberin olsun.
Yanılıyorsun kardeşim, bahsettiğin fiyata wireless mouse yok , ha diyelim sitelerin birinde yazılıdır ama orda da stok yoktur.. Ha yine diyelim stok buldun kaçırma al kendine ama bu ilanın altına polemik oluşturmak yerine , ürüne ihityacın yoksa , ilana bak geç..

Kargo ücreti üründen pahalı...Ptt ile bile 200 den aşağı zarf gönderemiyorsunuz.
uygun fiyata gönderim yapabiliyoruz maksimum 60-70 lira kargo.. ihtiyacnız varsa dm den ulaşırısınız size ayrıntı bilgi veririm

Markasını o da bilmiyordur :) aslında markadan daha önemli fiyatın doğru yazılmadığı ,bahsedilen fiyatalara anca kablolu optik mouse vardır...anlamadığım şey uygun fiyatlı ürün yazınca polemik oluşturmak sanki bir görevmiş gibi hemen başlarlar sallamaya :) hayır sana lazımsa al , değilse bak geç..

Yanılıyorsun kardeşim, bahsettiğin fiyata wireless mouse yok , ha diyelim sitelerin birinde yazılıdır ama orda da stok yoktur.. Ha yine diyelim stok buldun kaçırma al kendine ama bu ilanın altına polemik oluşturmak yerine , ürüne ihityacın yoksa , ilana bak geç..

190 TL.

190 TL.
:) tebrikler üşenmedin aradın buldun bir ilan 10 lira düşük fiyata..Desedin sana 10 lira indirim yapardım bu kadar uğraşmana gerek kalmazdı , ayrıca bu ilandaki ürün ile benim ilandaki ürün aynı mı ? Değil , bunu görmüş olmalısın..Neyse sana uyarsa alırsın uymazsa geçen gün de dediğim gibi bak geç..!

:) tebrikler üşenmedin aradın buldun bir ilan 10 lira düşük fiyata..Desedin sana 10 lira indirim yapardım bu kadar uğraşmana gerek kalmazdı , ayrıca bu ilandaki ürün ile benim ilandaki ürün aynı mı ? Değil , bunu görmüş olmalısın..Neyse sana uyarsa alırsın uymazsa geçen gün de dediğim gibi bak geç..!
Aramama gerek yoktu. 15-20 gün öncesinde 124 TL ye aldık. Evet aynı değil çünkü seninki gibi pilli de değil.

şimdi bu fiyata da boş boş yorum yaz. boş vakti olan okur.

Aramama gerek yoktu. 15-20 gün öncesinde 124 TL ye aldık. Evet aynı değil çünkü seninki gibi pilli de değil.

şimdi bu fiyata da boş boş yorum yaz. boş vakti olan okur.
Madem almışsın ne diye daha çok gereksiz uzatmalar yapıyorsun, ha eğer bu forumdaki ilanlara polemik oluşturacak şekilde yorumlar yazma eğiliminde isen gereksizlere pek yer verilmiyor haberin olsun

2. El serbest pisaya ekonomisi, isyeyen normal fiyatının 20 kat üstü de fiyat verir, isteyen 1liraya da verir. Beyhude polemik peydah etmeyin. Son karar alacak olan kişinin tasarrufundadır. Hadi açın müziği eğlenmenize bakın. iyi seneler...

2. El serbest pisaya ekonomisi, isyeyen normal fiyatının 20 kat üstü de fiyat verir, isteyen 1liraya da verir. Beyhude polemik peydah etmeyin. Son karar alacak olan kişinin tasarrufundadır. Hadi açın müziği eğlenmenize bakın. iyi seneler...
yüreğine sağlık;), güzel seneler dilerim dostum

arkadaslar gereksiz polemige gerek yok bi fiyat belirlemiş almak istrseniz alırsınız yok şoyle boyle gibi gereksiz devamında kırıcı noktalara ulaşacak gereksiz polemiklere girmeyelim

Geri