Sıfır Ürün Satılık Trust Marka USB Çoklayıcı

Sıfır ürün

aborjin_21

Üye
Konular
32
  • Ürün adı: Trust 4 port usb çoklayıcı
  • Satın alma tarihi: 2024
  • Kullanım süresi: sıfır kullanılmamıştır
  • Garanti: Hayır
  • Fiyat: 300 ₺
  • İletişim: Özel mesaj (DM)
  • Ürün özellikleri: Ürün kullanılmamış olup sıfırdır.Kutusu yoktur jelatinli olarak gönderim yapılacaktır
Usb oklayc

Ekli dosyalar

• IMG_20230730_161524.jpg
    IMG_20230730_161524.jpg
    80.1 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG_20230730_161535.jpg
    IMG_20230730_161535.jpg
    77.1 KB · Görüntüleme: 3
hem ikinci el hemde çok pahalı geçen aldım usb 3 130 tl

1 ikinci el olduğunu nerden çıkardın ?
2 sana lazımsa alırsın , değilse ilana bak geç ,
Huyum kurusun ne yaparsın huy takıntı çarşıda pazarda da dolaşırken çok yüksek fiyatla birşey satanları görüyorum millet fiyat soruyor fiyat çok yüksek sessizce çekip gidiyorlar zoruma gidiyor bende fiyatı biliyorum yinede soruyorum ama piyasa fiyatını satıcının yüzüne söylüyorum adam beni dövecekmiş gibi suratıma bakıyor alıyorsan al almıyorsan alma kardeşim diyor almıyorum deyip çekip gidiyorum ne yapayım satıcının arkamızdan oh oh enayilerin hiçbiride bu işlerden anlamıyor manasında bakmasını hazmedemiyorum demezsem içimde kalır akşam uyuyamam

Huyum kurusun ne yaparsın huy takıntı çarşıda pazarda da dolaşırken çok yüksek fiyatla birşey satanları görüyorum millet fiyat soruyor fiyat çok yüksek sessizce çekip gidiyorlar zoruma gidiyor bende fiyatı biliyorum yinede soruyorum ama piyasa fiyatını satıcının yüzüne söylüyorum adam beni dövecekmiş gibi suratıma bakıyor alıyorsan al almıyorsan alma kardeşim diyor almıyorum deyip çekip gidiyorum ne yapayım satıcının arkamızdan oh oh enayilerin hiçbiride bu işlerden anlamıyor manasında bakmasını hazmedemiyorum demezsem içimde kalır akşam uyuyamam
Herkesin çeşitli huyları vardır, başka yerler bizi ilgilendirmez fakat burada bazı kurallar var, uyulduğu sürece, saygı çerçevesinde herkes fikrini beyan edebilir.

hem ikinci el hemde çok pahalı geçen aldım usb 3 130 tl
Her marka ve modelin farklı özellikleri olabilir, ayrıca serbest piyasa herkes istediğini yazmakta özgür etikete..

Herkesin çeşitli huyları vardır, başka yerler bizi ilgilendirmez fakat burada bazı kurallar var, uyulduğu sürece, saygı çerçevesinde herkes fikrini beyan edebilir.
kimsenin ticaretine karışamam bazı satıcılar eksiğin kusurun fiyatların ifşa olmasından rahatsız oluyorlar piyasada serbest ticaret hakkı var herkesin istediği fiyata ürününü satma hakkı var bizimde milleti bilgilendirme kıyaslama karşılaştırma uyandırma hakkımız var bunu yasaklayan bir yasa yok

kimsenin ticaretine karışamam bazı satıcılar eksiğin kusurun fiyatların ifşa olmasından rahatsız oluyorlar piyasada serbest ticaret hakkı var herkesin istediği fiyata ürününü satma hakkı var bizimde milleti bilgilendirme kıyaslama karşılaştırma uyandırma hakkımız var bunu yasaklayan bir yasa yok
Tabi, ama aynı marka ve model olması birinci kıstas olmalı. iyi forumlar

bla bla bla.....Ama hala ürünün ikinci olduğu konusunda bilgi vermedin ? her önüne gelen ilanı okumadan incelemeden direk ikinci el diye nitelendirip bunu forum sitelerinde sanki işmiş gibi , fiyatın yüksek diyerek polemik oluşturmak güzel bir huy değil malesef..

Çok abartılı fahiş bir fiyat
Neye göre ? kime göre ? var mı emsal ürün aynı kıstasta olan ? Allah'tan korkun , direk abartılı etiketi koymadan önce bi araştırın sağa sola bakın..Aynı ürün malum online satış sitelerinde stokta yok , alternatifler de 300-500 arası değişiyor. Sizin beklentiniz nedir bilemem ama eğer bakamıyorsanız hiç polemiğe girmeden ilana bak geç ..!

Neye göre ? kime göre ? var mı emsal ürün aynı kıstasta olan ? Allah'tan korkun , direk abartılı etiketi koymadan önce bi araştırın sağa sola bakın..Aynı ürün malum online satış sitelerinde stokta yok , alternatifler de 300-500 arası değişiyor. Sizin beklentiniz nedir bilemem ama eğer bakamıyorsanız hiç polemiğe girmeden ilana bak geç ..!
arkadaş sana yalan borcum yada ticaretine karışma derdim yok n11 den 129 tl ye 2 adet senin sattığının aynısı vardı lazım değil diye bir arkadaşa vermiştim geçen lazım oldu hava yağmurlu çarşıda bir kaç yere sordum 350 400 tl istediler sinir oldum geldim eve internete baktım fiyat 129 tal kargo bedava ihtiyacım olmadığı halde satıcıya iyilik olsun diye iki tane aldım reklam olmasın diye link vermemiştim ama şimdi aşağıda veriyorum üstelik fiyat 119 tl ye inmiş kaliteli güzel alet

Geri