Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ooo çok engin bir konu bu... "Çakma" konusunu açıklığa kavuşturmak gerekebilir.
Besteyi kullanıp, bestecisinin adını anıp Türkçe söz yazıp icra etmek başka, "nasıl olsa kimse fark etmez diyip, besteyi alıp kaynağını anmadan kendi bestesi imiş gibi sunmak başka. ( Bu devirde biraz zor böyle birşey yapmak artık ama 60 lı,70li yıllarda tespiti kolay değildi bu tür aparmaların)
Ben bu tür aparmalar üzerinden örnekler vereceğim bu başlıkta
Konuyu başlatan ben değilim ancak, burada da bulunsun bence zararı yok, orada bahsedilmeyenler de düşer buraya bakarsın...Hocam yanlış anlamazsaniz Instagram da milyon takipçili direk bunun üzerine sayfa var ordanda bakabilirsiniz hergun paylaşımları var.
@tıngırmıngır "bolca paylaşacağız" mesajınızın temelini anlamayanlar olur mu bilmem bu kadar da belli edilmez ki1970
1974
Bimbo jet, bimbo, bimbo, bimbo diye tekrar ederken, Allah Rahmet eylesin Tanju Okan Şerefe, Şerefe, Şerefe diye söylemiş. Tanju Okan'ın bu şarkının dışında dışında Demis Russos'tan alıntıladığı (Forever and ever, Goodbye my love goodbye gibi) şarkılarıda olağan üstü güzeldir ve çok etkileyici söylediğine inanırım. Saygılar.
Ben de çok severim rahmetlinin sesini, farklı ve güçlü bir tonu var. Bu iki şarkıyı seslendirdiğini bilmiyordum, teşekkürler.Bimbo jet, bimbo, bimbo, bimbo diye tekrar ederken, Allah Rahmet eylesin Tanju Okan Şerefe, Şerefe, Şerefe diye söylemiş. Tanju Okan'ın bu şarkının dışında dışında Demis Russos'tan alıntıladığı (Forever and ever, Goodbye my love goodbye gibi) şarkılarıda olağan üstü güzeldir ve çok etkileyici söylediğine inanırım. Saygılar.