arkadaşlar elime resimdeki Bellek SD Kartı geçti fotoğraf makinasında kullanılıyormuş galiba bunu nasıl pc ye takabilirim..hangi aparat ile değerlendirebilirim yedek vs kullanmak için.yanlarının tümü kapalı micro cd değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bilgisayarının cd kart girişi vardır. Hiç bir aparat olmadan takıp çalıştırabilirsin Veya Usb dönüştürücü alırsın uygun olanlardan onunla çalıştırırsın.Yada çok amaçlı bir dönüştürücü alırsın bir çok yerde başka şekilde kullanırsın Cd kartıda extra onda kullanırsın.arkadaşlar elime resimdeki Bellek SD Kartı geçti fotoğraf makinasında kullanılıyormuş galiba bunu nasıl pc ye takabilirim..hangi aparat ile değerlendirebilirim yedek vs kullanmak için.yanlarının tümü kapalı micro cd değil
Teknik özelliklerine göre değişiyor aslında. Herkes Class 10 mu tamam diyor ama öyle değil. UHS değeri çok önemli. UHS 3 bir Sandisk inanılmaz hızlara ulaşabiliyorsunuz. Tabii ki okuyucu teknolojinin de bununla uyumlu olması lazım.Bu kartların da ömrü doluyor, elimde birkaç tane var, 4,32,64 vs. Eski telefonlardan, psp den çıkma. Type c USB bellek lazım oldu, en dandik çevirici 100 tl, iş yapanlar 200 civarı, bunun yerine, pazaramadan kampanyadan 330 a 64 lük type c USB bellek aldım, hem çok hızlı hem de artık standart port type c gibi birşey. Bu eski sd ve microsd ler anormal derecede yavaş yenilere göre, 10/20 mb yazma hızı
Bu arada, yeni laptoplarda sd kart yuvası bile yok
Sandisk sahtesi çok piyasada kontrol ettiniz mi?Araç kamerası için bin küsur liraya aldım, Sandisk extreme, 40 ı zor görüyordu hız. Sözde 4k kayıt yapmak ve ısıya dayanmaktı görevi ama 4k kayıtta tozutuyordu, zaten 256 gb lık kart çabucak doluyordu. Daha vadettği değeri veren ssd, HDD vs hiç görmedim. Yoksa laptop yeni
Hocam, şimdi siparişime baktım, yanlış hatırlamışım, samsung pro endurance imiş, hızı da o civarlar zaten. Daha çok, güneş altında yatan kamera ısısına dayanmak üzere yapılı sanırım, hız ikinci planda.Çok daha hızlıları da var Samsung'un ama kameraya takamazsınızSandisk sahtesi çok piyasada kontrol ettiniz mi?
SanDisk orjinal iyidir. Yenilerden arkadaşta denedim Lexar. UHS önemli tabii. Samsung kart kullanmadım. Benim medikal aletlerde hep SanDisk ve Lexar var.Hocam, şimdi siparişime baktım, yanlış hatırlamışım, samsung pro endurance imiş, hızı da o civarlar zaten. Daha çok, güneş altında yatan kamera ısısına dayanmak üzere yapılı sanırım, hız ikinci planda.Çok daha hızlıları da var Samsung'un ama kameraya takamazsınız