Yardım Samsung tlf adaptör tavsiyesi

AKBABA10

Üye
Konular
11
Arkadaşlar yeni samsung galaxy s24 telefon aldım. Şarj adaptörü almak istiyorum, orjinali yaklaşık 700-800 tl, lakin spigen 65 watt mini şarj adaptörü 300 tl buldum. Size göre hangisini almalıyım. Samsung kullananlar hangi şarj adaptörünü kullanıyor.

Arkadaşlar yeni samsung galaxy s24 telefon aldım. Şarj adaptörü almak istiyorum, orjinali yaklaşık 700-800 tl, lakin spigen 65 watt mini şarj adaptörü 300 tl buldum. Size göre hangisini almalıyım. Samsung kullananlar hangi şarj adaptörünü kullanıyor.
Adaptör olarak değil ama kablo olarak spigen kullanmıştım. Gayet memnundum. Sonra sıfır Xiaomi alınca kutudan 67w şarj çıkınca telefonu satarken vermiştim yanında. Uyumu güzeldi. Yorumlara bak Samsung hızlı şarj desteği yazan varsa al geç. Spigen kaliteli bir marka uzun süre götürür

S24 45W destekli şarj aleti alabilirsin ben. spigen ve anker markalarını öneririm. Sorunsuz ve performanslılar GAN teknolojisi sayesinde şarj aleti boyutu da küçük

Ben de kablo ve adaptörde anker kullanmayı tercih ediyorum, taa iphone6 için aldığım kablolar sapasağlam, hâlâ da dünya para, lightning uç olduğu için eski ipadim hariç kullanım yeri kalmadı. Spiegen kılıf alırdım, onların fiyatları absürd rakamlara vardı, plastik enjeksiyonla 10 kuruşa mal edilecek kılıflar 1000 tl

Bende bu var çok memnunum. Hem Usb-C hemde usb-A var.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250927_143114_Amazon Shopping.jpg
    Screenshot_20250927_143114_Amazon Shopping.jpg
    294.4 KB · Görüntüleme: 9

Geri