Yardım Samsung Tizen

dene61

Üye
Konular
18
Merhaba Arkadaşlar Samsung Tizen için IptvSamartesPro olan varsa Dosya ekleyebilir mi.

bende samsung mu 7000 tv var onun marketindevar ve kullanıyorum

Merhaba Arkadaşlar Samsung Tizen için IptvSamartesPro olan varsa Dosya ekleyebilir mi.
Android için ararken sitelerinde denk gelmiştim.
Şimdi baktım da daha önce (2-3 ay olmuştur) sitesinde download kısmı vardı kaldırmışlar. :(
bölge seçeneklerinden usa seçip denermisiniz? reddit te bu şekilde sonuca ulaşanlar olmuş.

Send files to TV indir telefona tv ne o şekilde apkyı tv ye kurabilirsin usb ile uğraşmazsın.
Sorun zaten samsung tv nin tizen işletim sistemi kullanmasında. Android olmadığı için Apk yüklenemiyor. tizen için olan dosya web de ve tv nin mağazasında yok.Yardım isteyen arkadaş o yüzden dosyasını istemiş usb den yüklemek için.

Merhaba arkadaşlar Samsung televizyon modelinizi bilmeyerek televizyon üzerinden ip girerek uygulama yüklenmesi yapılabilir.

Öncelikle televizyon ayarlar menüsüne girip smart özellikler menü altında bulunan samsung hesabı yerinden oturum aç yapıp kullanıcı/e-posta yazan yere "develop" yazarak yetki vermeniz gerekmekte. Ardından smart açıp daha fazla uygulama seçeneğine basıp sağ üst köşede bulunan ayar yerinden ip setting seçip gelen ekrana
Verdiğim ip lerden girerek yükleme yapabilirsiniz.

SS IPTV

91.122.100.196

Smart IPTV

116.202.226.250

Merhaba arkadaşlar Samsung televizyon modelinizi bilmeyerek televizyon üzerinden ip girerek uygulama yüklenmesi yapılabilir.

Öncelikle televizyon ayarlar menüsüne girip smart özellikler menü altında bulunan samsung hesabı yerinden oturum aç yapıp kullanıcı/e-posta yazan yere "develop" yazarak yetki vermeniz gerekmekte. Ardından smart açıp daha fazla uygulama seçeneğine basıp sağ üst köşede bulunan ayar yerinden ip setting seçip gelen ekrana
Verdiğim ip lerden girerek yükleme yapabilirsiniz.

SS IPTV

91.122.100.196

Smart IPTV

116.202.226.250
güzel method teşekkürler denemek lazım...

ip setting yeri yokki
Kendi kullandığım F serisi Samsung tv de nasıl yaptığımı adım adım resimledim.

1. Menüye baş
2. Smart özelliklere gel baş
3. Samsung hesabina bas
4. Oturum aç yazan yere baş
5. Ekranda kullanıcı adı yada e-posta yazan yere 'develop' veya 'gelistirici' yaz okeyle oturum aç.
6. Smart ekrana gir.
7. Altta yazan daha fazla uygulama yerine gel ve okeyle
8. Gelen ekranda sağ üst köşede bulunan seçenekler yerine gel baş
9. Ip setting yazan yere bas ekranda ki ip yi yaz.
10. Okeyleyip çık ve sağ üstteki seçenekler içerisinde bulunan Start App Sync yazan yere baş. Uygulama yüklensin.
12. Smart Iptv televizyona yüklenir. Iptv playlisti yüklemek için

my.iptv.app Sitesine gir.

Gerisini halledersiniz.

20241128 133602
20241128 133624
20241128 133654
20241128 133711
20241128 13373420241128 13374520241128 13380820241128 13391720241128 13393120241128 133947

Kendi kullandığım F serisi Samsung tv de nasıl yaptığımı adım adım resimledim.

1. Menüye baş
2. Smart özelliklere gel baş
3. Samsung hesabina bas
4. Oturum aç yazan yere baş
5. Ekranda kullanıcı adı yada e-posta yazan yere 'develop' veya 'gelistirici' yaz okeyle oturum aç.
6. Smart ekrana gir.
7. Altta yazan daha fazla uygulama yerine gel ve okeyle
8. Gelen ekranda sağ üst köşede bulunan seçenekler yerine gel baş
9. Ip setting yazan yere bas ekranda ki ip yi yaz.
10. Okeyleyip çık ve sağ üstteki seçenekler içerisinde bulunan Start App Sync yazan yere baş. Uygulama yüklensin.
12. Smart Iptv televizyona yüklenir. Iptv playlisti yüklemek için

my.iptv.app Sitesine gir.

Gerisini halledersiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 997
Ekli dosyayı görüntüle 998
Ekli dosyayı görüntüle 999
Ekli dosyayı görüntüle 1000
Ekli dosyayı görüntüle 1001Ekli dosyayı görüntüle 1002Ekli dosyayı görüntüle 1003Ekli dosyayı görüntüle 1004Ekli dosyayı görüntüle 1005Ekli dosyayı görüntüle 1006
Emeğine sağlık deneyeceğim

Tizende ne güzel iptv smarters pro çalışıyordu şimdi yeni url ekleyeyim dedim yine engelleme gelmiş…youtube daki ilgili bütün videoları izledim http// slash sildim ekledim ne yaptıysam nafile bir şekilde Authorization failed for above host hatasını geçip menüye girsemde player ne canlı kanalları nede filmleri oynatamıyor, mecbur ilkel ss ip tv den devam:( keşke formdan bi babayiğit çıkıp bedava modlu bi iptv player yapsa samsung tizen için o da nerdeeee varsa yoksa android:(

Tizende ne güzel iptv smarters pro çalışıyordu şimdi yeni url ekleyeyim dedim yine engelleme gelmiş…youtube daki ilgili bütün videoları izledim http// slash sildim ekledim ne yaptıysam nafile bir şekilde Authorization failed for above host hatasını geçip menüye girsemde player ne canlı kanalları nede filmleri oynatamıyor, mecbur ilkel ss ip tv den devam:( keşke formdan bi babayiğit çıkıp bedava modlu bi iptv player yapsa samsung tizen için o da nerdeeee varsa yoksa android:(
Media Station X deneyin.

Konuyu görüntüleyenler

Geri