‼️Samsung Telefonlarda Casus İsrail Yazılımı ☎

dehakan7

Müdavim
Konular
415
İsralli IronSource şirketi tarafından geliştirilen AppCloud adlı uygulamanın, başta Galaxy A ve Galaxy M modelleri olmak üzere bazı Samsung cihazlarına önceden yüklenmiş olarak geldiği ve tamamen kaldırılamadığı ortaya çıktı.

Uygulama, konum, cihaz parmak izleri ve IP adresleri gibi kullanıcı verilerini otomatik olarak topluyor.

1758278198201

özellikle tus lu nokia tlf oldugu dönemlerde cikarilabilen pillerin yüzey kaplama icerisinde piller sarjda asiri isinmaya karsi koruma iletken yalitimimlari mevcuttu. halada var. bazi insanlar pillerin yüzey katman koruyucusunu söküyordu. nedeni pilin bu yüzeyindeki koruyucu katmanin altindaki iletken katman dinleme yapiyormus diye. simdi de bunu mu icaat ettiler. normalde cep tlf her zaman icin dinleniyorki

İsrail her yerde maalesef son zamanlarda platformlardaki çökmeler vs bir şeylerin alıştırması

AppCloud adlı uygulama ben bulamadım a72 var bende..samsung account içindemi bu uygulama
----------------------------------------------
samsung cloud var bi tek oda kaldırılmıyor

Son düzenleme:
Adb ile kaldırılabiliyormuş bir tek ve sonrası tekrar kurulabiliyormuş. Bu topladığı lokasyon, parmak izi gibi kişisel veriler Anayasaya ve KvKK ya aykırı ve TCK ya göre de suç. Kişisel olarak KvKK ya da savcılığa başvurablirsiniz. Şimdi Samsung ABD forumuna baktım, yüzlerce şikayetçi var. Bildiğin backdoor trojan

Son düzenleme:
İsrail şeytanlık da bir numara nesilleri tükense başka birisi çıkar ABD yani zaten şunların kökleri kurusa zalimlerin dünya rahatlayacak

Geri