Samsung Smart TV Tizen İşletim Sistemi

polaltin

Üye
Konular
11
Merhaba Arkadaşlar, Tizen de birçok ip tv uygulaması var ama çoğu deneme sürümü satın alabileceğim tavsiye edeceğiniz ip tv uygulaması var mı? M3U uygulaması ücretsiz ama canlı kanallar, filmler ve diziler olarak ayrı bölümler ve görseller yok. Şimdiden teşekkür ederim.

1. M3U IPTV Player
  • Özellikler: M3U formatındaki IPTV bağlantılarını destekler. Uygulama basit ve kullanımı kolaydır, ancak genellikle sadece kanal listelerini gösterir ve içerik yönetimi sınırlıdır. Canlı TV ve video akışı sunar.
  • Avantajlar: Ücretsiz, hızlı kurulum.

2. Tivimate (Ücretsiz Sürüm)

• Özellikler: Tivimate'in ücretsiz sürümü, kanal akışı ve EPG desteği sunar. Ancak, gelişmiş özellikler için ücretli sürümü gereklidir. Ücretsiz sürümde temel kanal listeleri ve düzenleme özelliklerine sahip olursunuz.
  • Avantajlar: Şık arayüz, iyi kanal yönetimi.

3. GSE Smart IPTV (Ücretsiz Sürüm)

• Özellikler: GSE Smart IPTV’nin ücretsiz sürümü, M3U bağlantılarını ve Xtream Codes API desteğini sunar. Kanal listelerini ve EPG'yi düzenleyebilirsiniz. Premium özellikler için ücretli sürüme geçiş yapmanız gerekebilir.
  • Avantajlar: Kullanıcı dostu, çeşitli cihazlarda kullanılabilir.

4. Perfect Player IPTV (Ücretsiz Sürüm)

• Özellikler: Perfect Player, M3U ve XSPF formatlarını destekler, ancak ücretsiz sürümde bazı gelişmiş özellikler sınırlıdır. Kanal listeleri, EPG ve kanal yönetimi özellikleri sunar.
  • Avantajlar: Kullanıcı dostu arayüz, kaliteli akış.

5. IPTV Smarters (Ücretsiz Sürüm)

• Özellikler: IPTV Smarters’ın ücretsiz sürümü, M3U desteği, kanal listeleri ve EPG sunar. Ancak bazı gelişmiş özellikler için ücretli sürüme geçmeniz gerekebilir.
  • Avantajlar: Kullanımı kolay, çok cihaz desteği

Samsung tv de cloudstream tarzı bir program nasıl yüklerim. Cloudstream yüklenmiyor

Merhaba Arkadaşlar, Tizen de birçok ip tv uygulaması var ama çoğu deneme sürümü satın alabileceğim tavsiye edeceğiniz ip tv uygulaması var mı? M3U uygulaması ücretsiz ama canlı kanallar, filmler ve diziler olarak ayrı bölümler ve görseller yok. Şimdiden teşekkür ederim.
ip smarters kullanıyordum samsungda ama üzretsiz deneme bitti bende cok ugrastım bulamadım sonradan mistick4k aldım istedim yerde takıp kullanıyorum smarters ip tv yi bir türlü satın alamadım samsung tv m de

Siptv ve Net iptv var ücretli, 5 euro.İkiside görsel ve kullanım olarak çok iyi. Ama Netiptv de yan pencere var, bir tık daha iyi bence.

Geri