- Konular
- 213
Ürün adı: Samsung 65 Inch Neo QLED 4K QN85D Tizen OS Smart TV (2024)
Model: 65QN85D
Samsung'un kendi sitesinde: 66.999 TL
Diğer internet sitelerinde 56.000 - 60.000 TL arasında
PTT AVM'de 57 bin TL'den 48.000 TL'ye düşmüş

Samsung 65QN85D Özellikleri
1. NQ4 2. Nesil AI İşlemci: Üstün 4K Deneyimi
Samsung’un yapay zeka destekli 4K işlemcisi, içeriklerinizi en iyi 4K kalitesine yükseltmek için 20 nöral yapay zeka ağından güç alıyor. Bu teknoloji, internet üzerinden OTT hizmetleri kullanırken, oyun oynarken veya canlı spor müsabakalarını izlerken, görüntüleri optimize ederek kusursuz bir deneyim sunuyor.
2. Quantum Matrix Teknolojisi: Işık Kontrolünde Yeni Düzey
Quantum Mini LED’ler ile çalışan Quantum Matrix Technology, ışığı yüksek hassasiyetle kontrol ederek karanlık ve aydınlık sahnelerde detayların daha net görünmesini sağlıyor. Bu teknoloji sayesinde Neo QLED evrimi bir adım daha ileri taşınıyor.
3. Yapay Zeka ile 4K Görüntü Yükseltme
20 nöral yapay zeka ağının desteğiyle geliştirilen bu teknoloji, düşük çözünürlüklü içerikleri 4K’ye yakın bir kaliteye dönüştürerek izleme keyfini artırıyor.
4. Samsung Tizen İşletim Sistemi: Eğlence ve Kontrol Bir Arada
Samsung Tizen OS, en yeni uygulamalar ve hizmetlerle zengin bir kullanıcı deneyimi sunuyor.
AMD FreeSync çekirdek teknolojisiyle güçlendirilmiş FreeSync Premium Pro, ekran yırtılmalarını ve takılmaları ortadan kaldırırken düşük gecikmeli, yüksek dinamik aralıklı (HDR) görseller sunar. Bu özellik, oyunlarda akıcılığı ve görsel kaliteyi aynı anda sağlar.
Samsung 65QN85D, güçlü yapay zeka desteği, gelişmiş görüntü teknolojileri ve kullanıcı dostu Tizen işletim sistemiyle sadece bir televizyon değil, tam anlamıyla bir eğlence merkezi sunuyor. Hem izleme hem de oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyacak bu model, teknoloji tutkunları için ideal bir tercih.
Model: 65QN85D
Samsung'un kendi sitesinde: 66.999 TL
Diğer internet sitelerinde 56.000 - 60.000 TL arasında
PTT AVM'de 57 bin TL'den 48.000 TL'ye düşmüş
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.

Samsung 65QN85D Özellikleri
1. NQ4 2. Nesil AI İşlemci: Üstün 4K Deneyimi
Samsung’un yapay zeka destekli 4K işlemcisi, içeriklerinizi en iyi 4K kalitesine yükseltmek için 20 nöral yapay zeka ağından güç alıyor. Bu teknoloji, internet üzerinden OTT hizmetleri kullanırken, oyun oynarken veya canlı spor müsabakalarını izlerken, görüntüleri optimize ederek kusursuz bir deneyim sunuyor.
2. Quantum Matrix Teknolojisi: Işık Kontrolünde Yeni Düzey
Quantum Mini LED’ler ile çalışan Quantum Matrix Technology, ışığı yüksek hassasiyetle kontrol ederek karanlık ve aydınlık sahnelerde detayların daha net görünmesini sağlıyor. Bu teknoloji sayesinde Neo QLED evrimi bir adım daha ileri taşınıyor.
3. Yapay Zeka ile 4K Görüntü Yükseltme
20 nöral yapay zeka ağının desteğiyle geliştirilen bu teknoloji, düşük çözünürlüklü içerikleri 4K’ye yakın bir kaliteye dönüştürerek izleme keyfini artırıyor.
4. Samsung Tizen İşletim Sistemi: Eğlence ve Kontrol Bir Arada
Samsung Tizen OS, en yeni uygulamalar ve hizmetlerle zengin bir kullanıcı deneyimi sunuyor.
- Samsung TV Plus: Ücretsiz canlı kanallar ve binlerce film.
- Gaming Hub: Bulut tabanlı oyunlar için kusursuz bir platform.
- Daily+: Günlük aktivitelerinizi yönetmenizi kolaylaştırır.
- SmartThings: Akıllı cihazlarınızı TV’niz üzerinden kontrol etmenizi sağlar.
AMD FreeSync çekirdek teknolojisiyle güçlendirilmiş FreeSync Premium Pro, ekran yırtılmalarını ve takılmaları ortadan kaldırırken düşük gecikmeli, yüksek dinamik aralıklı (HDR) görseller sunar. Bu özellik, oyunlarda akıcılığı ve görsel kaliteyi aynı anda sağlar.
Bluetooth | Var |
WiFi | Var |
Çözünürlük (Piksel) | Ultra HD (4K) |
Çözünürlük | 3840x2160 |
Dahili Uydu Alıcısı | Var |
Ekran Ebatı (inç/cm) | 65 inç 163 cm |
Ses Özellikleri | Adaptive Sound Pro Object Tracking Sound (OTS Lite) Q-Symphony |
Ethernet | Var |
Görüntü Teknolojisi | QLED |
HDR | Var |
İşletim Sistemi | Tizen |
Model Yılı | 2024 |
Smart TV | Var |
Tuner | 2 Tuner (Çift Alıcı) |
Samsung 65QN85D, güçlü yapay zeka desteği, gelişmiş görüntü teknolojileri ve kullanıcı dostu Tizen işletim sistemiyle sadece bir televizyon değil, tam anlamıyla bir eğlence merkezi sunuyor. Hem izleme hem de oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyacak bu model, teknoloji tutkunları için ideal bir tercih.