Samsun 25 ultra reklam.problemi

Yusuef.66

Üye
Konular
3
Samsung telefonuma ekran acikken surekli reklam geliyor yardimci olacak varmi

Aynı konuyu ikinci kez yanlışlıkla açtığınızı düşünüyorum. O yüzden kilitlendi. Buradan devam edebilirsiniz.

Cok yardımcı oldunuz sagolun
Öncelikle internet bağlantınızı kesin, Eğer kurtarmak istediğiniz dosyalar varsa Tüm ayarları sıfırlayın,Fotoğraflar, videolar, uygulamalar, rehber, WhatsApp, dosyalar silinmeyecektir ancak virüs tehlikesi devam eder. Veya tamamen hard reset atmak tam çözümdür. Tüm dosyalar silinir ancak tam çözümdür.

Sistem dosyası gibi görünen virüslü apk oluyor genelde. Açık olan uygulamaları gösteren tuşa basın kare olan (şimdi nasıl bilmiyorum) reklam çıkan uygulamaya basılı tutun orda adı görülebilir onu silin

Samsung telefonuma ekran acikken surekli reklam geliyor yardimci olacak varmi
Avast ve bit defender indirip kurun önce biriyle detaylı tarama yapın sonra diğeriyle yapın bulunan virüsleri temizleyin.

Ben onları dandik çakma telefonlarda kendiliğinden açılan bir şey sanıyordum. O virüs mü? İlk kez duydum. Durduk yere reklam mı açıyor yani?

Yedeklemeye falan gerek yok. Güzel bir anti-virüs programı indirip tarayın. Aynı şey annemin telefonunun başına gelmişti, AVAST ile taradım ve tehditleri ortadan kaldım. Aylardır reklam çıkmıyor.

Bizim emmioğlunda da aynı sorun vardı. Yeğenin bütün bebe oyunlarını kaldırdık. Sorun çözüldü ne olur ne olmaz diye de virüs taraması yaptık bişi bulamadı 3 4 farklı program kullanmıştık. Çocuk oyunu varsa onları kaldırmayı deneyebilirsiniz

Geri