asantafingo
Üye
- Konular
- 1
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Daha doğru oldu başka birisi de paylaştı şuan sorun kalmadı.Aslında uygulamada yayınladığı listeler forumda m3u olarak var tam olarak olay nedir?
Ben listeleri başından beri takip ediyordum. Bütün kanalları meraktan tek tek gezdim öyle *** kanal görmedim. *** kanal gördüğünü söyleyen arkadaşa öyle bir kanal olmadığını da sakultah cevap vermişti. *** gördüğünü söyleyen arkadaşın ne yaptığını bilemiyoruz. Ama ben hiç bir listede *** olmadığına şahidim.Daha doğru oldu başka birisi de paylaştı şuan sorun kalmadı.
Saçma sapan şeyler açılıyordu mesela Konu Kapandı bu yorumdaki olduğu gibi.
Ve Konu Kapandı burdada başka birisi *** kanal açıldığını belirtmiş.
Bir iş yapılacaksa adam gibi yapılır ben o yorumu gördükten sonra ailemin tv boxundaki listeyi silmek zorunda kaldım öyle bir şey olsaydı şayet asla açıklayamazdım.
Başkaları için şahitlik etmeyin gerek yok ben olan durumu ve kendim karşılaştığım durumu yazdımBen listeleri başından beri takip ediyordum. Bütün kanalları meraktan tek tek gezdim öyle *** kanal görmedim. *** kanal gördüğünü söyleyen arkadaşa öyle bir kanal olmadığını da sakultah cevap vermişti. *** gördüğünü söyleyen arkadaşın ne yaptığını bilemiyoruz. Ama ben hiç bir listede *** olmadığına şahidim.
Hocam *** gördüğünü söyleyene karşı ben de sadece görmediğimi söyledim, yani sadece görmediğime şahitlik ettim. Yoksa şahitliğim o kesinlikle böyle birşey yapmaz anlamında değil.Başkaları için şahitlik etmeyin gerek yok ben olan durumu ve kendim karşılaştığım durumu yazdım