Saku TV Bekliyoruz seni

Az önce konuda gördüm tartıştığı kişiye ağır küfür etmiş bu çok yanlış bir davranış olmuş bunun dışında döner dönmez bu kendi kararı.

2000'li yılların başından bu yana forumlarda gezinirim. Müzik, uydu, v.s. Zamanla ilgi alanları değişim gösteriyor, değişmeyen maalesef bu tartışmalar. O, onu suçluyor, diğeri, bir diğerini. Takipçiler olarak kim haklı kim haksız maalesef bilemiyoruz ama bir çok gerçek paylaşımcı arkadaş bu sebeple silinip gidiyor. Ne diyelim sağlık olsun.

bence şuna bakmak lazım meyve veren ağaç taşlanır saku bey çok iyi paylaşımlar yaptığı için ve bazılarını kızdırdığı için taşlanmaya başladı
bence meydanı boş bırakmamalıydı yine onlar kazandı bence bir düşünmesi lazım
tabi yinde kendisi bilir bizler bekleyecegiz her zaman destek vermeye hazırız paylaşımları ve emegi için teşekkürler

Öneri - DERBIYE HAZIRLIK beIN Sports Canlı Yayın

Forumda yetkili kişiler gereğini yapmaması için bir sebep yok. Burada bu kişilere ne yapıldıysa, aynı durum bu arkadaş için de geçerli olmalı. Kurallar herkese eşit uygulanmalı, ayrıcalık yapılmasın. Aksi takdirde forumun düzeni bozulur, insanlar da haksızlığa uğradığını düşünür.

Bu yüzden aynı şekilde işlem yapılmasını bekliyoruz.

Bu sitenin değerlerinden biriydi üzüldüm adminlere sahip cıkalım. kasıtlı tahrik edenler olabilir .

Aslında uygulamada yayınladığı listeler forumda m3u olarak var tam olarak olay nedir?

Aslında uygulamada yayınladığı listeler forumda m3u olarak var tam olarak olay nedir?
Daha doğru oldu başka birisi de paylaştı şuan sorun kalmadı.
Saçma sapan şeyler açılıyordu mesela Konu Kapandı bu yorumdaki olduğu gibi.
Ve Konu Kapandı burdada başka birisi *** kanal açıldığını belirtmiş.
Bir iş yapılacaksa adam gibi yapılır ben o yorumu gördükten sonra ailemin tv boxundaki listeyi silmek zorunda kaldım öyle bir şey olsaydı şayet asla açıklayamazdım.

Daha doğru oldu başka birisi de paylaştı şuan sorun kalmadı.
Saçma sapan şeyler açılıyordu mesela Konu Kapandı bu yorumdaki olduğu gibi.
Ve Konu Kapandı burdada başka birisi *** kanal açıldığını belirtmiş.
Bir iş yapılacaksa adam gibi yapılır ben o yorumu gördükten sonra ailemin tv boxundaki listeyi silmek zorunda kaldım öyle bir şey olsaydı şayet asla açıklayamazdım.
Ben listeleri başından beri takip ediyordum. Bütün kanalları meraktan tek tek gezdim öyle *** kanal görmedim. *** kanal gördüğünü söyleyen arkadaşa öyle bir kanal olmadığını da sakultah cevap vermişti. *** gördüğünü söyleyen arkadaşın ne yaptığını bilemiyoruz. Ama ben hiç bir listede *** olmadığına şahidim.

Ben listeleri başından beri takip ediyordum. Bütün kanalları meraktan tek tek gezdim öyle *** kanal görmedim. *** kanal gördüğünü söyleyen arkadaşa öyle bir kanal olmadığını da sakultah cevap vermişti. *** gördüğünü söyleyen arkadaşın ne yaptığını bilemiyoruz. Ama ben hiç bir listede *** olmadığına şahidim.
Başkaları için şahitlik etmeyin gerek yok ben olan durumu ve kendim karşılaştığım durumu yazdım

Başkaları için şahitlik etmeyin gerek yok ben olan durumu ve kendim karşılaştığım durumu yazdım
Hocam *** gördüğünü söyleyene karşı ben de sadece görmediğimi söyledim, yani sadece görmediğime şahitlik ettim. Yoksa şahitliğim o kesinlikle böyle birşey yapmaz anlamında değil.

Geri