Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
domuzu nerden bulmus derken türkiye de acaayip sekilde domus var. türkiyenin ic anadolu bölgesinde 10-15 yil öncesi merkepsiz köy kasaba yoktu bu gün arasan dolassaan bir tane merkep kalmadi tamamen yok oldu. bunlara ne oldu dersen zaten belli sucuk pastirma olduGerçekten ne dicem bilemedim yazık günah
Domuzu nerde bulmuş ben onu anlamadım
Aydın’da bir kasabın, “babamın hayrına” diyerek cami önünde domuz etinden yaptığı kavurmayı dağıttığı ortaya çıktı.Ekli dosyayı görüntüle 18591
Valla o da doğrudomuzu nerden bulmus derken türkiye de acaayip sekilde domus var. türkiyenin ic anadolu bölgesinde 10-15 yil öncesi merkepsiz köy kasaba yoktu bu gün arasan dolassaan bir tane merkep kalmadi tamamen yok oldu. bunlara ne oldu dersen zaten belli sucuk pastirma oldu
Valla üstad bilmiyoruz ajanslar o şekilde geçmişnasıl ortaya çıkmış?
Tevbe etOİhh ne hayırlı bir evlatmiş öyle o
Mecazen dedim insan hiç hınzır etiyle hayır yaparmı . O kadar insanın da vebaline girdi.Tevbe et
Bunu gayrimüslim bir yerde yapsa anlaışır yani Antalya gibi vs ama babamın hayrına diyip yapması burda sorun üstadSonuçta yenilir bir hayvan ama müslümanlara haram bu yüzden yapılan yanlış özellikle cami önünde dağıtılması dini değerlere hakaret gibi bir şey.
Islata islata dovecen bunu millet bide günah islesin diye yapıyor yazıklar olsunGerçekten ne dicem bilemedim yazık günah
Domuzu nerde bulmuş ben onu anlamadım
Aydın’da bir kasabın, “babamın hayrına” diyerek cami önünde domuz etinden yaptığı kavurmayı dağıttığı ortaya çıktı.Ekli dosyayı görüntüle 18591
İnsan olan zaten ar eder de işte bazıları insan görünümlü oluyor üstatIslata islata dovecen bunu millet bide günah islesin diye yapıyor yazıklar olsun