Şaka gibi bir haber Aydın’da bir kasabın, “babamın hayrına” diyerek cami önünde domuz etinden yaptığı kavurmayı dağıttığı ortaya çıktı.

remixtik

Müdavim
Konular
362
Gerçekten ne dicem bilemedim yazık günah
Domuzu nerde bulmuş ben onu anlamadım 😒😒

Aydın’da bir kasabın, “babamın hayrına” diyerek cami önünde domuz etinden yaptığı kavurmayı dağıttığı ortaya çıktı.FB IMG 1767787987474

Oİhh ne hayırlı bir evlatmiş öyle o neyse gülcektim ama gülmüyorum...

Gerçekten ne dicem bilemedim yazık günah
Domuzu nerde bulmuş ben onu anlamadım 😒😒

Aydın’da bir kasabın, “babamın hayrına” diyerek cami önünde domuz etinden yaptığı kavurmayı dağıttığı ortaya çıktı.Ekli dosyayı görüntüle 18591
domuzu nerden bulmus derken türkiye de acaayip sekilde domus var. türkiyenin ic anadolu bölgesinde 10-15 yil öncesi merkepsiz köy kasaba yoktu bu gün arasan dolassaan bir tane merkep kalmadi tamamen yok oldu. bunlara ne oldu dersen zaten belli sucuk pastirma oldu

domuzu nerden bulmus derken türkiye de acaayip sekilde domus var. türkiyenin ic anadolu bölgesinde 10-15 yil öncesi merkepsiz köy kasaba yoktu bu gün arasan dolassaan bir tane merkep kalmadi tamamen yok oldu. bunlara ne oldu dersen zaten belli sucuk pastirma oldu
Valla o da doğru

Ekşi sözlük yazarlarından biri ''kurban bayramında komşularına domuz eti dağıttığını'' yazmıştı...
Çok büyük bir iş yapmış şeref....

Anadolu'nun her yeri yabani domuz dolu. Artık sürü halinde yerleşim yerlerinde dolaşıyorlar. Turistik mekanlardan çok sayıda video var internette. Marmaris Otogarını mekan tutan bir domuz, Türkçe bile öğrenmiş.

Sonuçta yenilir bir hayvan ama müslümanlara haram bu yüzden yapılan yanlış özellikle cami önünde dağıtılması dini değerlere hakaret gibi bir şey.

Sonuçta yenilir bir hayvan ama müslümanlara haram bu yüzden yapılan yanlış özellikle cami önünde dağıtılması dini değerlere hakaret gibi bir şey.
Bunu gayrimüslim bir yerde yapsa anlaışır yani Antalya gibi vs ama babamın hayrına diyip yapması burda sorun üstad

Geri