akdas
Moderatör
- Konular
- 81
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Sen de öylesin benita reis.Mükemmelsiniz Siz Sağolun![]()
Üstadım Titan Panel de atar mısınZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Sayın Admin, Uygulamalar leptop 'da sürekli donma yapıyor .bendemi yoksa leptop'da mı çözemedim yardım rica ediyorum.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
BNT | Benita mıSen de öylesin benita reis.![]()
vlc playerden izliyorsan sol alt tarafta bulunan işartlerden sondan bi öncekine tıkla 1 gibi birşey olur ortasında sonrasında donma yapmaz bu şekildede care yoksa internet ve leptop ayalrarına bak derimSayın Admin, Uygulamalar leptop 'da sürekli donma yapıyor .bendemi yoksa leptop'da mı çözemedim yardım rica ediyorum.
VCL player 'den başka uygun player sizce hangisini yüklemeliyim efendim.Emülatörden VCL yüklemesi yapsam donma sorunu olurmu.vlc playerden izliyorsan sol alt tarafta bulunan işartlerden sondan bi öncekine tıkla 1 gibi birşey olur ortasında sonrasında donma yapmaz bu şekildede care yoksa internet ve leptop ayalrarına bak derim
dedgim şekilde kullan donma olmaz cok aynı anda bu attıgım m3u acan fazla olursa elbette donma olurVCL player 'den başka uygun player sizce hangisini yüklemeliyim efendim.Emülatörden VCL yüklemesi yapsam donma sorunu olurmu.
TeşekkürlerZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.