S24 ULTRA İMEİ UZATMA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osmancknt

Üye
Konular
1
Merhabalar herkese, konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın. Cihazım yurtdışı. imei uzatmak istiyorum. Yardımcı olabilecek var mıdır

Merhabalar herkese, konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın. Cihazım yurtdışı. imei uzatmak istiyorum. Yardımcı olabilecek var mıdır
Konu doğru yere taşınmıştır.
Lütfen başlığınızı kurallara uygun şekilde düzenleyiniz. Aksi taktirde uyarı alabilirsiniz.
3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.

Kayıt ya da imei attırmaktan başka pek yolu yok çift sim ise 4 ay biri 4 ay diğeri şeklinde kullanım oluyo yılbaşında bu süre sıfırlanıyor o zamana kadar ne kullanırsanız kâr benim cihazda yurt dışı ben imei attırdım sorunsuz kullanıyorum.

s24u cihazları için server kaydı şu an kapalı, uzatma vs yapıyorum diyenler de genelde vurdum kaçtımcı oluyor. Dikkat edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri