s21 fe snapdragon 2.nesil alınır mı?

dacunha10

Paylaşımcı
Konular
91
arkadaşlar kullan var mı 24 fe ye boşa 10 daha vermiyim diyorum 17000 bandı 0 telefon güncellemesi sanki android 15 alır 16 da alır mı bilmiyorum yapay zeka da durum ne ui 7 geldi mi ? oyun oynamıycam basit 2 3 okey filan belki yani pubg oynamam o yüzden pili götürür diye düşünüyorum kullanan veya araştıranlar yorumlarsa sevinirim

arkadaşlar kullan var mı 24 fe ye boşa 10 daha vermiyim diyorum 17000 bandı 0 telefon güncellemesi sanki android 15 alır 16 da alır mı bilmiyorum yapay zeka da durum ne ui 7 geldi mi ? oyun oynamıycam basit 2 3 okey filan belki yani pubg oynamam o yüzden pili götürür diye düşünüyorum kullanan veya araştıranlar yorumlarsa sevinirim
Eski bir telefon.
Onun yerine bunu alabilirsin:
300 TL kuponu da kullan.

Eski bir telefon.
Onun yerine bunu alabilirsin:
300 TL kuponu da kullan.
s21 fe 2.nesil 22 yada 23 yılı cihazı 2.nesil honor düzü toza filan dayanıklı değil yapay zeka galaxy ai filan da güzel ya zaten bu android guncellemeler aman aman ne farkettiriyor o da muamma bunun 15 i alma ıhtımalı zaten yuzde80 16 da görür eger yeni nesil derlerse yapay zeka da 1 yere kadar gider 2 3 sene rahat takılırım o kadar kullanırsam ileri dönemde buyukler için 5 6 sene rahat kulalnılır telefon :)

honor düzü toza filan dayanıklı değil
Honor 200 toza dayanıklı ancak maliyeti düşürmek için sertifika almamışlar. Kamera konusunda fiyatına göre çok iyi cihaz 18 bin TL'ye IMX906 kamera sensörü güzel bir nimet. S21 FE 2022 Ocak ayında çıkmış bir telefon. Galaxy Aİ falanda yok.

Haziran a kadar One Ui 7 güncellemesi de alacakmış yani şuan da guncel olanı kullanıyor diye biliyorum

Selam Dostum s24 aldım Almanyadayım geri yolladım hep söylüyorum ben samsunga para vermem bende xiomi 14t pro var Bende mtk işlemcisi var çok memnunum 120 watt şarjz oluyo.
Samsung alırsanda para veririm dersende s25 ultra al derim.
Ama Honor Magic pro 7 sanpdragon elite var süper xiomi 15pro da tavsiye ederim.
Hayırlı günler.

Selam Dostum s24 aldım Almanyadayım geri yolladım hep söylüyorum ben samsunga para vermem bende xiomi 14t pro var Bende mtk işlemcisi var çok memnunum 120 watt şarjz oluyo.
Samsung alırsanda para veririm dersende s25 ultra al derim.
Ama Honor Magic pro 7 sanpdragon elite var süper xiomi 15pro da tavsiye ederim.
Hayırlı günler.
teşekkürler ya bu xiaomi reklamalrı diyor mıllet başka da bişe demiyor ben de 14t düz e niyetliyim aslında kapatan da sürekli çıkıyor diyolar

teşekkürler ya bu xiaomi reklamalrı diyor mıllet başka da bişe demiyor ben de 14t düz e niyetliyim aslında kapatan da sürekli çıkıyor diyolar
14t pro al alırsan al 14t çöp pro daha güzel wiriles doldurucu var 50 watt 120 wat hızşı sarj ben memnunum kardaş

ben kullaniyorum eski kaldı artık telefon bu işlemci isiniyor mayisda Android 15 alacak gerisi yok ve gelecek olan rom s24 özelliklerinin hepsini getirmicek

ben kullaniyorum eski kaldı artık telefon bu işlemci isiniyor mayisda Android 15 alacak gerisi yok ve gelecek olan rom s24 özelliklerinin hepsini getirmicek
ısınma problemi yazanlar var antutu da aslında ortalama bir yerlerde pil çok hızlı bitiyor deniliyor işlemciden dolayı mı yapay zeka olarak ne durumda ?
güncelleme konusu biliyorum aslında 0 kapalı kutu 17 diye fp olur mu dıye duşundum

Konuyu görüntüleyenler

Geri