remixtik
Paylaşımcı
- Konular
- 310
“Rusya’ya gelirken yanınızda mutlaka nakit bulundurun. Çünkü Türkiye’de kullandığımız kredi kartları burada geçmiyor; sadece Rusya’nın kendi banka sistemi çalışıyor. Ayrıca bozduracağınız paranın temiz olmasına dikkat edin, en ufak bir çizik ya da yıpranma bile kabul edilmiyor”
Rusya vizesi nasıl alınır?
Eskiden vizesiz gittiğimiz Rusya’ya artık e-vize ile tüm ülkeye girebiliyoruz. Ancak dikkat edilmesi gereken gün sayısını belirlemek çünkü 16 günlük tek girişli vize veriliyor.
Rusya’da para işlerini nasıl halledeceğiz?
Ülkenin swift kodu dünyaya kapalı olduğu için master, visa ya da başka kredi kartları geçmiyor.
Siz dövizcilerde ruble bulmaya çalışın
Rusya’da internet işini nasıl çözeceğiz?
1 Ocak 2025 tarihinden sonra Rus vatandaşı değilseniz hat almanız zorlaşmış bulunmaktadır. Pasaportunuzun Rusça çevirisi gerekiyor üstelik hattın açılması 4-5 gün sürüyor
VPN : İster hat alın isterseniz e-sim kullanın instagram, youtube, whatsup ve arama motorları VPN yoksa çalışmayacaktır
Rusya’ da işinize yarayacak uygulamalar
Bu yazacağım uygulamaları gitmeden telefonunuza app. şekliyle yükleyiniz.
Yolunuzu bulmak için Yandex Maps
Taksi çağırmak için Yandex Go
Çeviri için Yandex Çeviri, Google Çeviri her ikisinde de çevrim dışı çalışması için önceden Rusçayı indirmeyi unutmayın.
Rusya’da alışveriş yaparken kurları görmek isteyeceksiniz doğal olarak. Ben ücretsiz app. olan currency ‘ yi tavsiye ederim
Özetle Rusya'yı sevmiyordum evvelcene hâlâ da sevmiyorum
Rusya vizesi nasıl alınır?
Eskiden vizesiz gittiğimiz Rusya’ya artık e-vize ile tüm ülkeye girebiliyoruz. Ancak dikkat edilmesi gereken gün sayısını belirlemek çünkü 16 günlük tek girişli vize veriliyor.
Rusya’da para işlerini nasıl halledeceğiz?
Ülkenin swift kodu dünyaya kapalı olduğu için master, visa ya da başka kredi kartları geçmiyor.
Siz dövizcilerde ruble bulmaya çalışın
Rusya’da internet işini nasıl çözeceğiz?
1 Ocak 2025 tarihinden sonra Rus vatandaşı değilseniz hat almanız zorlaşmış bulunmaktadır. Pasaportunuzun Rusça çevirisi gerekiyor üstelik hattın açılması 4-5 gün sürüyor
VPN : İster hat alın isterseniz e-sim kullanın instagram, youtube, whatsup ve arama motorları VPN yoksa çalışmayacaktır
Rusya’ da işinize yarayacak uygulamalar
Bu yazacağım uygulamaları gitmeden telefonunuza app. şekliyle yükleyiniz.
Yolunuzu bulmak için Yandex Maps
Taksi çağırmak için Yandex Go
Çeviri için Yandex Çeviri, Google Çeviri her ikisinde de çevrim dışı çalışması için önceden Rusçayı indirmeyi unutmayın.
Rusya’da alışveriş yaparken kurları görmek isteyeceksiniz doğal olarak. Ben ücretsiz app. olan currency ‘ yi tavsiye ederim
Özetle Rusya'yı sevmiyordum evvelcene hâlâ da sevmiyorum