birdirbir
Paylaşımcı
- Konular
- 42
buradaki 21 adet Royal Panellerin hiçbirinde donma kasma yok >Cok güzel lisde var ama cok donuyor be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
buradaki 21 adet Royal Panellerin hiçbirinde donma kasma yok >Cok güzel lisde var ama cok donuyor be
Ekli dosyayı görüntüle 14079
Ekli dosyayı görüntüle 14254
Ekli dosyayı görüntüle 14898
Ekli dosyayı görüntüle 15215
Ekteki dosyaları playerinize yükleyip izleyebilirsiniz. İçerikler aynı sadece user/pass farklıdır.
İyi Seyirler...
Eline,Emeğine,Sağlık. @birdirbir Kardeşim.Süper.buradaki 21 adet Royal Panellerin hiçbirinde donma kasma yok >Vpn-li MiX StbEmu | m3u
Yukle
izle
[Yurtdışı Kullanıcılar]
Reis Hayırlı işler olsun kolay gelsin teşekkür ederimEline,Emeğine,Sağlık. @birdirbir Kardeşim.Süper.
Selam aynısı bendede oluyo neyapmalıyız yoksa Süperbenim 100 mbit ethernet kablolu internetim var ama yayınlar hep donup geri sarıyor arkadaşlar neden? örneğin belgesel kanalında aslan bir duvardan atlıyor sonra donuyor ve tekrar o atlama sahnesinden başlıyor ve hatta bazen başlamıyor donuyor. sonraki kanala gidip geri dönünce hemen düzeliyor. sebebi nedir ? televizio*
selam hocam. hele FHD'ler tam inatçı. bi önbelleğe atamama durumu mu var acaba onu da anlamadım. bi de pcde deniyim VLC'den ama indirdim de hiçbiri açılmıyor :dSelam aynısı bendede oluyo neyapmalıyız yoksa Süper
Bende bununla karşılaşıyorum genelde saat 20.00-00.00 arası oluyor malum dizilerin vs yayınlanma saati bence çok fazla kullanıcı girdiği için oluyor yoğunluktan dolayıbenim 100 mbit ethernet kablolu internetim var ama yayınlar hep donup geri sarıyor arkadaşlar neden? örneğin belgesel kanalında aslan bir duvardan atlıyor sonra donuyor ve tekrar o atlama sahnesinden başlıyor ve hatta bazen başlamıyor donuyor. sonraki kanala gidip geri dönünce hemen düzeliyor. sebebi nedir ? televizio*