Bleser26
Paylaşımcı
- Konular
- 0
listeler patlamış hocam hiçbiri açılmıyorBunlar Panel modifiye yapılmıyor... Panel hatasını farkederse düzeltir...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
listeler patlamış hocam hiçbiri açılmıyorBunlar Panel modifiye yapılmıyor... Panel hatasını farkederse düzeltir...
Patlak olan 01 ve 03 nolu dosyalar ilk mesajdan silinmiştir. Diğerleri hala aktiftir. Sisteminizdeki dosya numaranız ilk mesajda yoksa diğer dosyalar ile değişiklik yapılmasını bilgilerinize sunarız... İyi seyirler olsun...listeler patlamış hocam hiçbiri açılmıyor
listeler patlamış hocam hiçbiri açılmıyor
Selamlar listeler süper tam emeğe saygı ama açıyorum televizio mesala örnek bakıyorum 5 dakka sonra tekrar başa sarıyo 5 dakka sonra bida çare nedir lütfen çözümEkli dosyayı görüntüle 15859
Donma Kasma Geri ve ileri sarma problemi olmayan Royals Legal Panel M3U dosyalarını kullanmanızı tavsiye ederiz.
Royals Legal Panel Kanal içerik sayısı : 1483 adettir.
> 18-11-2025 itibariyle dosya numarası 11 den 20 ye kadar olanlar ilave edilmiştir.
Ekteki dosyaları playerinize yükleyip izleyebilirsiniz. İçerikler aynı sadece user/pass farklıdır.
İyi Seyirler...
NOT: Patlayan m3u dosyalar ilk mesajdan silinecektir. İlk mesajı takibe alınız
Selamlar listeler süper tam emeğe saygı ama açıyorum televizio mesala örnek bakıyorum 5 dakka sonra tekrar başa sarıyo 5 dakka sonra bida çare nedir lütfen çözüm
Abicigim, sizden bir ricam olacak; telefonumdan belirttiğiniz dosyaları indiriyorum, AÇ yerine OYNAT diye bir buton çıkıyor. Dolayisyla, paylastiginiz m3u'yu goremiyorum. Nerede hata yapiyorum acaba bana bilgi vererek yardimci olursanız cok sevinirim. Teşekkürler.
250 bin internet direk kabloyla bağlıyım televiziyo uygulaması en sın sürüm satın alıp amazon prime stick kullanıyorum başka uyguluma varsa vpn kullanamıyorun gereklimi hangi ülke olmalı anlıyorum biraz sadece liste gerçekten mükemmel ama işte sorun durup durup sarması. 5 daka sonra tekrar baştan.Wifi yetersizliği tvbox yetersizliği TV'nin donanım yetersizliği daha sayamadığım bir sürü sebepten kaynaklanıyor olabilir Hangi sistemi kullandığınızı bilemiyorum Bende böyle bir sıkıntı yok şuan
Telefonum andeoid... Hangisiyle açalım, diye bir soru da cikmiyor karşıma.iPhone mu android telefon mu sisteminizi bildiriniz ilgili player ile aç demeniz gerekiyordirek telefon açmaz m3u dosyayı
250 bin internet direk kabloyla bağlıyım televiziyo uygulaması en sın sürüm satın alıp amazon prime stick kullanıyorum başka uyguluma varsa vpn kullanamıyorun gereklimi hangi ülke olmalı anlıyorum biraz sadece liste gerçekten mükemmel ama işte sorun durup durup sarması. 5 daka sonra tekrar baştan.
Telefonum andeoid... Hangisiyle açalım, diye bir soru da cikmiyor karşıma.
Dosyayı açmaya çalışmayın televizo vb bir iptv player i açıp dosyayı playere yükleyinTelefonum andeoid... Hangisiyle açalım, diye bir soru da cikmiyor karşıma.
Dosyayı açmaya çalışmayın televizo vb bir iptv player i açıp dosyayı playere yükl
Dosyayı açmaya çalışmayın televizo vb bir iptv player i açıp dosyayı playere yükleyi
Geri donusunuz için teşekkürlerDosyayı açmaya çalışmayın televizo vb bir iptv player i açıp dosyayı playere yükleyin
EyvGeri donusunuz için teşekkürler![]()
Harika tespit televizo çuvallamaya başladı bende denedim aynı olay bendede mevcutMerhaba arkadaşlar listeler hepsi aktif hepsini IPTV pro ile kontrol ettim ve hepsi çalışıyor.Bir çok player ile test ettim içlerinde donmadan takılmadan tek calisan player IPTV pro oldu.Televizo sorunlu bir player olmaya başladı.Tivimate de donma var.Cihazim mi box 3 nesil ve internetim 200 Mb kablonet.