☪️ Royals Panel M3U ☑️ Yükle 📺 izle ▶️[Legal Kullanıcılar]

listeler patlamış hocam hiçbiri açılmıyor
Patlak olan 01 ve 03 nolu dosyalar ilk mesajdan silinmiştir. Diğerleri hala aktiftir. Sisteminizdeki dosya numaranız ilk mesajda yoksa diğer dosyalar ile değişiklik yapılmasını bilgilerinize sunarız... İyi seyirler olsun...

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 15859

Donma Kasma Geri ve ileri sarma problemi olmayan Royals Legal Panel M3U dosyalarını kullanmanızı tavsiye ederiz.

Royals Legal Panel Kanal içerik sayısı : 1483 adettir.

> 18-11-2025 itibariyle dosya numarası 11 den 20 ye kadar olanlar ilave edilmiştir.

Ekteki dosyaları playerinize yükleyip izleyebilirsiniz. İçerikler aynı sadece user/pass farklıdır.

İyi Seyirler...

NOT: Patlayan m3u dosyalar ilk mesajdan silinecektir. İlk mesajı takibe alınız
Selamlar listeler süper tam emeğe saygı ama açıyorum televizio mesala örnek bakıyorum 5 dakka sonra tekrar başa sarıyo 5 dakka sonra bida çare nedir lütfen çözüm

Selamlar listeler süper tam emeğe saygı ama açıyorum televizio mesala örnek bakıyorum 5 dakka sonra tekrar başa sarıyo 5 dakka sonra bida çare nedir lütfen çözüm

Wifi yetersizliği tvbox yetersizliği TV'nin donanım yetersizliği daha sayamadığım bir sürü sebepten kaynaklanıyor olabilir Hangi sistemi kullandığınızı bilemiyorum Bende böyle bir sıkıntı yok şuan

Abicigim, sizden bir ricam olacak; telefonumdan belirttiğiniz dosyaları indiriyorum, AÇ yerine OYNAT diye bir buton çıkıyor. Dolayisyla, paylastiginiz m3u'yu goremiyorum. Nerede hata yapiyorum acaba bana bilgi vererek yardimci olursanız cok sevinirim. Teşekkürler.

Abicigim, sizden bir ricam olacak; telefonumdan belirttiğiniz dosyaları indiriyorum, AÇ yerine OYNAT diye bir buton çıkıyor. Dolayisyla, paylastiginiz m3u'yu goremiyorum. Nerede hata yapiyorum acaba bana bilgi vererek yardimci olursanız cok sevinirim. Teşekkürler.

iPhone mu android telefon mu sisteminizi bildiriniz ilgili player ile aç demeniz gerekiyor 👍 direk telefon açmaz m3u dosyayı

Wifi yetersizliği tvbox yetersizliği TV'nin donanım yetersizliği daha sayamadığım bir sürü sebepten kaynaklanıyor olabilir Hangi sistemi kullandığınızı bilemiyorum Bende böyle bir sıkıntı yok şuan
250 bin internet direk kabloyla bağlıyım televiziyo uygulaması en sın sürüm satın alıp amazon prime stick kullanıyorum başka uyguluma varsa vpn kullanamıyorun gereklimi hangi ülke olmalı anlıyorum biraz sadece liste gerçekten mükemmel ama işte sorun durup durup sarması. 5 daka sonra tekrar baştan.

250 bin internet direk kabloyla bağlıyım televiziyo uygulaması en sın sürüm satın alıp amazon prime stick kullanıyorum başka uyguluma varsa vpn kullanamıyorun gereklimi hangi ülke olmalı anlıyorum biraz sadece liste gerçekten mükemmel ama işte sorun durup durup sarması. 5 daka sonra tekrar baştan.

Amozon stick kullanıcı arkadaşlar yardımcı olabilir size

Merhaba arkadaşlar listeler hepsi aktif hepsini IPTV pro ile kontrol ettim ve hepsi çalışıyor.Bir çok player ile test ettim içlerinde donmadan takılmadan tek calisan player IPTV pro oldu.Televizo sorunlu bir player olmaya başladı.Tivimate de donma var.Cihazim mi box 3 nesil ve internetim 200 Mb kablonet.

Merhaba arkadaşlar listeler hepsi aktif hepsini IPTV pro ile kontrol ettim ve hepsi çalışıyor.Bir çok player ile test ettim içlerinde donmadan takılmadan tek calisan player IPTV pro oldu.Televizo sorunlu bir player olmaya başladı.Tivimate de donma var.Cihazim mi box 3 nesil ve internetim 200 Mb kablonet.
Harika tespit televizo çuvallamaya başladı bende denedim aynı olay bendede mevcut

Arkadaşlar özellikle ulusal 4K kanallar ile test leri yaptım ki veri akışı yüksek olduğu için en iyi player şu an gördüğüm kadarı ile IPTV pro inanın 2 gün ayırdım bu iş için.Bir çok siteden bir sürü player bulup hepsini denedim ve en stabil IPTV pro olarak gördüm

Geri