☪️ Royals Panel M3U ☑️ Yükle 📺 izle ▶️[Legal Kullanıcılar]

Ekli dosyayı görüntüle 15859

Donma Kasma Geri ve ileri sarma problemi olmayan Royals Legal Panel M3U dosyalarını kullanmanızı tavsiye ederiz.

Royals Legal Panel Kanal içerik sayısı : 1483 adettir.

Ekteki dosyaları playerinize yükleyip izleyebilirsiniz. İçerikler aynı sadece user/pass farklıdır.

İyi Seyirler...
Maalesef donma yapiyor 100 mbps

Donma Kasma Geri ve ileri sarma problemi olmayan Royals Legal Panel M3U dosyalarını kullanmanızı tavsiye ederiz.
Güncel dosyalar ilk mesaja eklendi. Sisteminizdeki eski m3u dosyalar ile değiştirelim. İyi Seyirler..
listeler şahane ötesi su ana kadar gördüğüm en sorunsuz en temiz görüntü kalitesi çok yüksek muazzam içeriklere sahip dosyalar yapmışsın hocam teşekkürler emeğine sağlık.

Her şeye cevap veren bir çalışma olmuş ilk günden beri takipteyim,Viasat Explore linkinden Ekol Tv çıkıyor bunu düzeltebilirsen benim için harika bir şey olacak.

Değerli arkadaşım TRT 4K 2160p olanı Tivimate uygulamasında

Mediacodec Video decoder Exception hatası veriyor
@Uydu3405 Hocam Vstro Player Deneyebilirsiniz.
Sorunsuz Acıyor.4K Yayınları.Aynı Paneli Bende Kullanıyorum.
Cihaz: Next My Box.Uygulama: Vstro Player & 8.1.11 Surumu.

Sadece Trt 4k 2160 kanalı böyle diğer 4k larda sorun yok
Şimdi Kontrol Ettim. Trt1 4 K Yayını ve,Diğer 4K Yayınlarda,Bir Sorun,Görünmüyor.
Sorunsuz Şekilde,Calısıyor.
Anlık Bir Durum,Yada,İss Bant Genişliğini,Belli Gün ve,Saat"lerde,
Daraltmasından,Kaynaklanan,Bir Sorun,Olabilir.
Şu An İçin Sorunsuz Şekilde,Tüm Kanallar,Calısıyor.Saygılarımla.

@Uydu3405 Hocam Vstro Player Deneyebilirsiniz.
Sorunsuz Acıyor.4K Yayınları.Aynı Paneli Bende Kullanıyorum.
Cihaz: Next My Box.Uygulama: Vstro Player & 8.1.11 Surumu.
m3u dosyasını nasıl ekliyoruz buna harici disk lazım dedi dosyayı usb ye attım box a taktım bu sefer xml uzantılı dosya yok diyor :)

m3u dosyasını nasıl ekliyoruz buna harici disk lazım dedi dosyayı usb ye attım box a taktım bu sefer xml uzantılı dosya yok diyor :)
Televizio"ya,Tivimate,veya M3uİptv Ekleyebilirsiniz.Vstro Player Dosya Ekletmeyebiliyor.
Url, ,Xtream,ve Stb Emu Portal İcin Vstro Player Kullanışlı.

Geri