Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ben Mercusys Me10 kullanıyorum.evin diğer odasında internet çekmiyor kopmalar yaşıyorum çok uçmadan 200-350 bandında router yahut sinyal arttırıcı var mıdır![]()
+1TP LİNK TL-WA850RE 300Mbps Wi-Fi menzil genişletici
Bunu al tavsiye ederim. Boşuna Router modem alma hepsi aynı hiçbirinin menzil arttırma yada uzağa sinyal gönderme özelliği yok
200-350 bandında xiaominin ilk nesil tekrarlayıcıları bile kalmadi.En ucuz çözüm onlardı.İnternet artık olmazsa olmazımız ve her cihazda ihtiyacımız var.Evde wifi yazıcı,kombi,hava temizleyici için hep internet kullanıyorum.Bağlı 14 cihaz var…O yüzden her noktada iyi çekmesi gerekiyor.Bu konuda tavsiye edeceğim en güzel çözüm mesh sistemi.Benim internetim çatidaki antenle geliyor(Yakanet)Ordu-Giresun ve Trabzonda var sadece.Burada yaylalarada internet verebilmek için çok güzel bir sistem kurmuşlar.En ücrada bile olsanız küçücük bir antenle çok hızlı bir internet alabiliyorsunuz.Eve inen kabloda direk internet var,modem kullanmıyorum.Ben mesh ağıyla kablolu interneti kablosuza çeviriyorum.3 adet cihaz var.Başka bir cihazada kablo tak ondanda kabloluya çevir..Hiç bilgisi olmayan biri için bile çok basit birbirine çevirmek.Evin her noktasında hicbir sinyal ve hız kaybı yok.Uzun vade düşünün ve mesh sistemi kurun derim.3 lü paket en avantajlısı…evin diğer odasında internet çekmiyor kopmalar yaşıyorum çok uçmadan 200-350 bandında router yahut sinyal arttırıcı var mıdır![]()
Ben de bu mesh sistemini kullanıyorum. Minimum iki adet gerekiyor ( biri modeme kablo ile bağlanacak) . İki adet tüm dertlerimi bitirdi. Modemdeki hızı kayıpsız alabiliyorum.200-350 bandında xiaominin ilk nesil tekrarlayıcıları bile kalmadi.En ucuz çözüm onlardı.İnternet artık olmazsa olmazımız ve her cihazda ihtiyacımız var.Evde wifi yazıcı,kombi,hava temizleyici için hep internet kullanıyorum.Bağlı 14 cihaz var…O yüzden her noktada iyi çekmesi gerekiyor.Bu konuda tavsiye edeceğim en güzel çözüm mesh sistemi.Benim internetim çatidaki antenle geliyor(Yakanet)Ordu-Giresun ve Trabzonda var sadece.Burada yaylalarada internet verebilmek için çok güzel bir sistem kurmuşlar.En ücrada bile olsanız küçücük bir antenle çok hızlı bir internet alabiliyorsunuz.Eve inen kabloda direk internet var,modem kullanmıyorum.Ben mesh ağıyla kablolu interneti kablosuza çeviriyorum.3 adet cihaz var.Başka bir cihazada kablo tak ondanda kabloluya çevir..Hiç bilgisi olmayan biri için bile çok basit birbirine çevirmek.Evin her noktasında hicbir sinyal ve hız kaybı yok.Uzun vade düşünün ve mesh sistemi kurun derim.3 lü paket en avantajlısı…
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Router, repeater a göre daha performanslı olup donanım bakımından daha yeterlidir. Repeater sadece var olan wifi sinyalini tekrarlayarak evin içinde çekmeyen bölümde çekmesini sağlar başka görevi yoktur. Router ise internete çıkmanızı sağlar, repeater görevi görebilir, köprüleme yapmanıza olanak sağlar, işlemcisi daha iyidir ve ram miktarı repeater a göre bi tık fazladır bunlarda haliyle yoğun yük altında yani kullanan kişi sayısı bakımından router daha faydalı olur. Ben ikisinide kullanıyorum router internete çıkmama yarıyor yine başka bir router ile repeater görevi görerek sorunumuzu çözdürüyorum.router ve repeater arası fark nedir ? hangisi daha iyi ?
tenda menzil genişleticiler fiyat perfonmas ürünleridir youtube de bak kararını ver
Merhaba
250-300 arası demişsin ama o fiyata alacağın ürünün sana faydası olacağını zannetmiyorum. Menzil genişleticiler modem ile arasındaki mesafeye bağlı olarak düşük yada yüksek performans verebilir. Yeni nesil wifi'de kayıp oranı az olan ürünü tercih edersen memnun kalırsın. Powerline adaptörler evdeki elektrik tesisatını kullanarak mesafe uzaklığını aşarak size kaliteli internet sunacaktır. Önereceğim sistem biraz pahalı ama ilerisi için sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Arkadaşlar değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim 450 TL'ye netis adlı markanin w1 modelini aldım gayet başarılı evin her yerine sinyal atabiliyor ihtiyacı olan arkadaşlara tavsiye ederimRouter, repeater a göre daha performanslı olup donanım bakımından daha yeterlidir. Repeater sadece var olan wifi sinyalini tekrarlayarak evin içinde çekmeyen bölümde çekmesini sağlar başka görevi yoktur. Router ise internete çıkmanızı sağlar, repeater görevi görebilir, köprüleme yapmanıza olanak sağlar, işlemcisi daha iyidir ve ram miktarı repeater a göre bi tık fazladır bunlarda haliyle yoğun yük altında yani kullanan kişi sayısı bakımından router daha faydalı olur. Ben ikisinide kullanıyorum router internete çıkmama yarıyor yine başka bir router ile repeater görevi görerek sorunumuzu çözdürüyorum.