vodafone mobilde çalışmıyor bu linklerKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
vodafone mobilde çalışmıyor bu linklerKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Yine değişmiş ama bu sefer köklü değişmiş herhalde. Dns/vpn ile bile açılmadı.
Bilgisi olup paylaşabilecek olan var mıdır? Teşekkürler.
caesarcan hem relax değil hem de aktif değil verdiğin dns
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
caesarcan hem relax değil hem de aktif değil verdiğin dns
görseldeki uygulamanın adı nedir?2 haftadır aktif
görseldeki uygulamanın adı nedir?
Hem Relax Hem de aktif, Sinan usta.,caesarcan hem relax değil hem de aktif değil verdiğin dns
teşekkür ederimZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ben bıraktım artık, takip manyağına döndüm resmen, birde aldigim linkler listeye ulaşılmadı mesaji verince, elimde stabil ne çalışıyorsa onla yetiniyorum. Yoruldum...Vpnsiz iptv isteyen arkadaşlara 2. adres
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
kod şeklinde yazın hocam örneğin#EXTINF:-1 tvg-id="bein sports haber hd" tvg-logo="Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol." group-title="SPOR KANALI", BeINSport Haber UHD
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.#EXTINF:-1 tvg-id="bein sports haber hd" tvg-logo="Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol." group-title="SPOR KANALI",BeIN Sports Haber FHD
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.#EXTINF:-1 tvg-logo="Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol." group-title="SPOR KANALI" ,BeIN Sports UHD 1
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.#EXTINF:-1 tvg-logo="Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol." group-title="SPOR KANALI" ,BeIN Sports FHD 1
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.#EXTINF:-1 tvg-logo="Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol." group-title="SPOR KANALI" ,BeIN Sports HD 1
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.#EXTINF:-1 tvg-logo="Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol." group-title="SPOR KANALI" ,BeIN Sports 4K
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.#EXTINF:-1 tvg-logo="Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol." group-title="SPOR KANALI" ,BeIN Sports FEED1
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.#EXTINF:-1 tvg-logo="Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol." group-title="SPOR KANALI" ,BeIN Sports FEED2
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.#EXTINF:-1 tvg-logo="Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol." group-title="SPOR KANALI" ,Maç Saati Aktiv1
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
not bunun devamı var
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Ben aşağıdaki mesajlardakileri de denedim ulaşamadım.