Reklam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

imajmyker50

Paylaşımcı
Konular
1
Kısa / Tek Kelime Başlık Kullanımı yasaktır.
Arkadaşlar ben tv box ta reklam engelini geçmekte zorlanıyorum siz nasıl geçiyorsunuz lütfen yazabilirmisiniz?

Ekli dosyalar

• IMG_20251128_181611.jpg
    IMG_20251128_181611.jpg
    86.5 KB · Görüntüleme: 26
kısa bır reklam izleye tıklayın 5 sanıye veya 30 sanıye video cıkıyo onu sayfada kalacak şekılde seyredın sonra sol üstte reklam kapat x den forum sayfası dırek acılıyo

• Beğen
Tepkiler: ENS
Ben 30 saniye ödülde takılıp kalıyorum form 'a girmekte zorlanıyorum çözümü nedir?

Ekli dosyalar

• IMG_20251128_185411.jpg
    IMG_20251128_185411.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 5
kısa bır reklam izleye tıklayın 5 sanıye veya 30 sanıye video cıkıyo onu sayfada kalacak şekılde seyredın sonra sol üstte reklam kapat x den forum sayfası dırek acılıyo
Tıklıyorum 30 saniye hiç geri 29-28 gibi düşmüyor olduğu yerde sabit🤔

reklamı her şekıl izloyosun hocam bitmeden başka sayfaya gecsende oda duruyo bitince x den cık direk sayfa gelır

tvbox dan anlayan arkadaşlar belkı yorum yapar ben dırek pc den gırıyorum goruma bilgisi olan biri mutlaka vardır

Bazen telefondan da süre sifirlanmadan yeniden izlemem gerekiyor. Yani telefonda da cok stabil değil. Tvbox ile hic denemedim. Bu akşam deneyeyim sonucu yazarım

1.dns : 94.140.14.14
2. dns: 94.140.15.15

Arkadaşlar ben tv box ta reklam engelini geçmekte zorlanıyorum siz nasıl geçiyorsunuz lütfen yazabilirmisiniz?
3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.

Bu foruma girip bu forumda yazı yazıp üstüne bu forumun reklamlarını nasıl engellerim diye bir konu açıp reklamı nasıl engellerim diyorsunuz, üstüne size akıl veren de çıkıyor. Girmeyin o zaman kardeşim. Bu kadar da olmaz artık. 24 saat için 30 saniye ya. Ben çok gezersem çok gezdim bir reklama basayım diyorum. Bu forum güneş enerjisi ile çalışmıyor. Yazdığınız gönderinin bile bir bedeli vardır. Yazık günah. Daha diyecek lafım yok.

@Adnan K. @Sinetech konunun tamamen silinmesini talep ediyorum. Bu arkadaşlara da forumu art niyetli kullanımdan dolayı ilgili cezanın verilmesini talep ediyorum. Raporluyorum. Açık! Net!

Artık pes. İnsanın tansiyonunu hortlanmak için insan yaşam formu üretmişler.

Bu foruma girip bu forumda yazı yazıp üstüne bu forumun reklamlarını nasıl engellerim diye bir konu açıp reklamı nasıl engellerim diyorsunuz, üstüne size akıl veren de çıkıyor. Girmeyin o zaman kardeşim. Bu kadar da olmaz artık. 24 saat için 30 saniye ya. Ben çok gezersem çok gezdim bir reklama basayım diyorum. Bu forum güneş enerjisi ile çalışmıyor. Yazdığınız gönderinin bile bir bedeli vardır. Yazık günah. Daha diyecek lafım yok.

@Adnan K. @Sinetech konunun tamamen silinmesini talep ediyorum. Bu arkadaşlara da forumu art niyetli kullanımdan dolayı ilgili cezanın verilmesini talep ediyorum. Raporluyorum. Açık! Net!

Doğru valla doğru bende altına imzamı atıyorum
Hem bu forumun ekmeğini yiycek hemde bir daha reklam nasıl çıkmasın diye konuşacak peh

Ekmek yediği kabı reddetmek( ben kibarını dedim)

Kardeşim öncelikle hassasiyetin için teşekkür ederim ama açıkçası bizim forumumuz, Youtube kanalımız, İnat, Rec gibi uygulamalar da dahil olmak üzere herkes bir şekilde reklamları engelleyebilir, benim açımdan hiç bir sorun yok. Sonrasında bu mecralar sürdürülemez hale geldiği zaman kapandığında da reklam engellemek isteyen arkadaşlarımız reklam görmek zorunda kalmayacaklar :)

Yüzlerce çok iyi uygulama, reklam geliri elde edemedikleri için kapandılar. Zaten ince bir çizgide (çok ince) yayın yapmaya çalışan bu insanlara haksızlık edildiğini düşünüyorum, biz sıcak evimizde ve hiç bir riske de girmeden bu yayınları hem de reklamsız bir şekilde izlemek istiyoruz tamam ama bu uygulamalar kaybolduğu zaman da, "Allah Allah ne oldu ki acaba" diyoruz :)

Yukarıda da söylediğim gibi bizim reklam geliri elde etmek gibi bir derdimiz yok, zaten forumdaki içerikleri sizler oluşturuyorsunuz biz sadece sistemin düzgün çalışması için uğraşıyoruz, ha gecesini gündüzünü foruma harcayan (üstelik tüm işlerinin yanında) arkadaşlarım bir gün forumdan gelir elde ederse şahsen çok memnun olurum. Pek çok kişi bu işlerden çok büyük gelirler kazanıldığını düşünüyorlar ama gerçekten merak eden varsa onları da paylaşırım, kendi sunucu giderlerini zar zor karşılıyor. Ha bunu da kazanmayın diyen reklamları engellesin tabii ki.

Başlığı kilitledim ama reklamsız izleme isteğinden dolayı değil, uyarılmasına rağmen tek kelimelik başlık düzeltilmediği için.

3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.

Bu maddeden dolayı başlık kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri