imajmyker50
Paylaşımcı
- Konular
- 1
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Tıklıyorum 30 saniye hiç geri 29-28 gibi düşmüyor olduğu yerde sabitkısa bır reklam izleye tıklayın 5 sanıye veya 30 sanıye video cıkıyo onu sayfada kalacak şekılde seyredın sonra sol üstte reklam kapat x den forum sayfası dırek acılıyo
Deniyorum olmuyor şimdi bunuda telefondan yazıyorumreklamı her şekıl izloyosun hocam bitmeden başka sayfaya gecsende oda duruyo bitince x den cık direk sayfa gelır
aga dm ne link attim bak ona video var orda boxta nasil yapilirDeniyorum olmuyor şimdi bunuda telefondan yazıyorum
3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.Arkadaşlar ben tv box ta reklam engelini geçmekte zorlanıyorum siz nasıl geçiyorsunuz lütfen yazabilirmisiniz?
Bunu yapınca dns değiştirince uygulama apk indirme kurmada sorun yaşarmıyım?
1.dns : 94.140.14.14
2. dns: 94.140.15.15
Doğru valla doğru bende altına imzamı atıyorumBu foruma girip bu forumda yazı yazıp üstüne bu forumun reklamlarını nasıl engellerim diye bir konu açıp reklamı nasıl engellerim diyorsunuz, üstüne size akıl veren de çıkıyor. Girmeyin o zaman kardeşim. Bu kadar da olmaz artık. 24 saat için 30 saniye ya. Ben çok gezersem çok gezdim bir reklama basayım diyorum. Bu forum güneş enerjisi ile çalışmıyor. Yazdığınız gönderinin bile bir bedeli vardır. Yazık günah. Daha diyecek lafım yok.
@Adnan K. @Sinetech konunun tamamen silinmesini talep ediyorum. Bu arkadaşlara da forumu art niyetli kullanımdan dolayı ilgili cezanın verilmesini talep ediyorum. Raporluyorum. Açık! Net!
Artık pes. İnsanın tansiyonunu hortlanmak için insan yaşam formu üretmişler.
Kardeşim öncelikle hassasiyetin için teşekkür ederim ama açıkçası bizim forumumuz, Youtube kanalımız, İnat, Rec gibi uygulamalar da dahil olmak üzere herkes bir şekilde reklamları engelleyebilir, benim açımdan hiç bir sorun yok. Sonrasında bu mecralar sürdürülemez hale geldiği zaman kapandığında da reklam engellemek isteyen arkadaşlarımız reklam görmek zorunda kalmayacaklarBu foruma girip bu forumda yazı yazıp üstüne bu forumun reklamlarını nasıl engellerim diye bir konu açıp reklamı nasıl engellerim diyorsunuz, üstüne size akıl veren de çıkıyor. Girmeyin o zaman kardeşim. Bu kadar da olmaz artık. 24 saat için 30 saniye ya. Ben çok gezersem çok gezdim bir reklama basayım diyorum. Bu forum güneş enerjisi ile çalışmıyor. Yazdığınız gönderinin bile bir bedeli vardır. Yazık günah. Daha diyecek lafım yok.
@Adnan K. @Sinetech konunun tamamen silinmesini talep ediyorum. Bu arkadaşlara da forumu art niyetli kullanımdan dolayı ilgili cezanın verilmesini talep ediyorum. Raporluyorum. Açık! Net!
Artık pes. İnsanın tansiyonunu hortlanmak için insan yaşam formu üretmişler.