Reklam Patlaması

tıngırmıngır

Paylaşımcı
Konular
17
Forum birden reklama boğuldu.
Bu konuda çeşitli yöntemler kullanan arkadaşlar farketmemiştir elbette.
Ancak bence forum kullanıcılarını soğutur bu reklam yoğunluğu

Edit: Yoğunluk azaldı, bu haliyle elbette ki amacına hizmet edecektir.

Son düzenleme:
Lütfen google adsense sayfasından otamatik reklamları kapatırmısınız. admin paneldeki reklam yerlestirme seçeneğini kullanırsanız reklama boğulmaz arkadaşlar.

Reklamlar elbette zamanla düzene geçecektir forumda bir kaç gündür her konuda deneme yapılıyor en azından ben öyle gördüm durduk yere tema falan değişti bugün:) yani az sabır reklamları belli bir düzene sokacaklardır.

Reklamları biz açtık, her forum sitesinde olduğu kadar burada da reklam olacak tabii ki. Eleştiriler okey, hepsi dikkate alınacak elbette.

Ben şahsen sevdiğim sitelerde bırak şikayeti özellikle reklamlara tıklarım, ama herkesin bakış açısı farklı.

Son düzenleme:
Reklamları biz açtık, her forum sitesinde olduğu kadar burada da reklam olacak tabii ki. Eleştiriler okey, hepsi dikkate alınacak elbette.

Ben şahsen sevdiğim sitelerde bırak şikayeti özellikle reklamlara tıklarım, ama herkesin bakış açısı farklı.
Bende takıldığım ve sevdiğim sitelerde eklentiyi devre dışı bırakıyordum en azından ceplerine para girmiyosa bile eksilme olmasın sunucu kirası çıksın diye.

Google Adsensede dikkat edilmesi gereken birşeyi hatırlatmak isterim. Bir kişi hergün reklam tıklarsa ip aynı olduğu zaman google adsense bunu span olarak belirler. Bence aynı üyeler sıkça reklam tıklamasın. Burada bir üye 3 gün 10 reklam tıklarsa bu foruma fayda değil zarar verir. Bunu hatırlatmak isterim.

Google Adsensede dikkat edilmesi gereken birşeyi hatırlatmak isterim. Bir kişi hergün reklam tıklarsa ip aynı olduğu zaman google adsense bunu span olarak belirler. Bence aynı üyeler sıkça reklam tıklamasın. Burada bir üye 3 gün 10 reklam tıklarsa bu foruma fayda değil zarar verir. Bunu hatırlatmak isterim.
Arkadaşlar sağlam bir ekibimiz var ve adsense konusunda çok tecrübeliyiz.

Server hizmeti hele sağlam bir server hizmeti epey masraflıdır. Ayrıca forum programıda ücretli ve diğer masraflar... Bir forum'un ayakta durması için reklam şart. Sadece reklamları üyeleri boğmayacak dikkat dağıtmayacak şekilde yeeleştirmek. Ayrıca foruma destek olmak için rast gele reklam tıklamakta reklam verenin hakkına girmektir. İlginizi çeken ihtiyacınıza cevap veren reklamları tıklamak esastır

Server hizmeti hele sağlam bir server hizmeti epey masraflıdır. Ayrıca forum programıda ücretli ve diğer masraflar... Bir forum'un ayakta durması için reklam şart. Sadece reklamları üyeleri boğmayacak dikkat dağıtmayacak şekilde yeeleştirmek. Ayrıca foruma destek olmak için rast gele reklam tıklamakta reklam verenin hakkına girmektir. İlginizi çeken ihtiyacınıza cevap veren reklamları tıklamak esastır
Hocam hak hukuk mevzusuna girersek o iş sıkıntı o yüzden hakkı hukuku karıştırmadan reklamları görüp tıklayıp geçmek en mantıklısı 😅

Ben tıklamam kesinlikle reklama peşin söyliyim.4-5 günde bir girip bakar çıkarım.31 aralıkta Mehmet Şimşek gibi geçirdi agalar..

Ben tıklamam kesinlikle reklama peşin söyliyim.4-5 günde bir girip bakar çıkarım.31 aralıkta Mehmet Şimşek gibi geçirdi agalar..
Yemeği de iki günde bir, tek öğün sadece kuru ekmek ve su ile yetinin (Su 2 bardak max)

Konuyu görüntüleyenler

Geri