Reklam engelleme özel dns ayarı

Konular
5
Özel DNS sağlayıcı ana bilgisayar adını seçin. Aşağıdaki sunuculardan birini girin:

(Varsayılan sunucu

dns.adguard-dns.com

AdGuard DNS reklamları ve izleyicileri engeller.)

(Filtreleme yapmayan sunucu

unfiltered.adguard-dns.com

AdGuard DNS reklamları, izleyicileri veya diğer DNS isteklerini engellemez.)

(Family protection sunucu

family.adguard-dns.com

AdGuard DNS reklamları, izleyicileri, yetişkinlere yönelik içeriği engeller ve mümkün olduğunda Güvenli Arama ve Güvenli Modu etkinleştirir.)

(dns.adguard.com

Normal dns)

Özel DNS sağlayıcı ana bilgisayar adını seçin. Aşağıdaki sunuculardan birini girin:

(Varsayılan sunucu

dns.adguard-dns.com

AdGuard DNS reklamları ve izleyicileri engeller.)

(Filtreleme yapmayan sunucu

unfiltered.adguard-dns.com

AdGuard DNS reklamları, izleyicileri veya diğer DNS isteklerini engellemez.)

(Family protection sunucu

family.adguard-dns.com

AdGuard DNS reklamları, izleyicileri, yetişkinlere yönelik içeriği engeller ve mümkün olduğunda Güvenli Arama ve Güvenli Modu etkinleştirir.)

(dns.adguard.com

Normal dns)
Mullvad DNS daha iyi. Hiçbir şekilde veri toplamıyor veya satmıyor, reklam engelliyor ve gecikme süresi fena değil. İsveç polisi sunucularını basmış ve hiçbir veri bulamamışlar.
base.dns.mullvad.net

Telefondan Ayarlar-Baglantılar-Diger bağlantı ayarları-Ozel dns kısmına yazarak degistirebilirsiniz

Telefondan Ayarlar-Baglantılar-Diger bağlantı ayarları-Ozel dns kısmına yazarak degistirebilirsiniz
reis eline saglik en yararli bilgi bu oldu benim icin dedigin gibi yaptim vpn isteyem tum sitelere super giriyor
bununla
dns.adguard-dns.com

Faydalı bir paylaşım olmuş teşekkürler. Ben normal olanı kullanıyorum siz hangisini tavsiye edersiniz ?

Bu siteyi ve forumu hariç tutuyoruz değil mi arkadaşlar? Güzel kullandığımız uygulamarın reklamlarına tıklıyoruz değil mi? Nasıl kazanacak bunlar da bize bu imkanı sağlayacaklar? Rica ediyorum. Bari muaf tuttuğunuzu belirtin. Örnek teşkil etsin.

Geri