ulcfurkan0
Üye
- Konular
- 8
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Cihazınıza farklı bir rom atılmış olabilir mi? Yani atıyorum Çin sürümüne global rom atmak gibi. Sebep bu olabilirmiş. Yabancı forumlara da baktım, çözen olmamış.Cihazımda e sim çalışmıyor sorunu nedir youtebe de fln çözümü bulamadım
Bilmiyorum yurt dışı cihazıCihazınıza farklı bir rom atılmış olabilir mi? Yani atıyorum Çin sürümüne global rom atmak gibi. Sebep bu olabilirmiş.
Hocam şimdi xiaominin sitesinde IMEI sorgulama yaptım ve orjinal rom olmadığını farkettim global rom yüklesem sorun çözülür müCihazınıza farklı bir rom atılmış olabilir mi? Yani atıyorum Çin sürümüne global rom atmak gibi. Sebep bu olabilirmiş. Yabancı forumlara da baktım, çözen olmamış.
Tam konuya hakim değilim ancak orijinali Çin ise, Çin cihazlarda eSim yokmuş çoğunlukla. Yani global rom atıldığı için menüde görünüyor ancak cihazda öyle bir özellik yok.Hocam şimdi xiaominin sitesinde IMEI sorgulama yaptım ve orjinal rom olmadığını farkettim global rom yüklesem sorun çözülür mü
Cihaz tek sim hocamCihazında çift sim varsa açılmıyor tek sim olanda e sim calsiyo applede aynı şekilde
Muhtemelen rom sorunu veya modem dosyası sorunu olabilir miui sürümdende olabilirCihaz tek sim hocam
Çözüm ne yapayımMuhtemelen rom sorunu veya modem dosyası sorunu olabilir miui sürümdende olabilir
Bir şey yap desem yanlış olur belki operatör sorunu belki ülke belki yazılımÇözüm ne yapayım