Redline TS2500 PRO

DODO

Üye
Konular
8
Mİ Box Cihazimiz Var IPTV Burdan Sağlıyoruz Fakat Donuyor Dayım Laf Salladı Redline Bu Cihazdan varmış TS 2500 PRO Donmadan İzliyorum Dedi Sizce Alınır mı Ben Alma konusunda pek emin değilim

Eger iptv serveriniz kaliteli ise, direk internet girişli bir cihaz olduğu için kopma yapmaz. Bu cihazların güncelleme desteği kalmadı ama titktok ,youtube ,dailymotion... izliyebilirsin.

Mİ Box Cihazimiz Var IPTV Burdan Sağlıyoruz Fakat Donuyor Dayım Laf Salladı Redline Bu Cihazdan varmış TS 2500 PRO Donmadan İzliyorum Dedi Sizce Alınır mı Ben Alma konusunda pek emin değilim
Formuler Z11 Pro Max BT1 Edition tavsiye ederim cihaz pahalıdır ama parasının hakkını veriyor tam bir İPTV Tv Bax'ı İçinde Mytvonline 3 Programı var dehşet birşey

donma olayı netten yada alınan yerle alakalı veya programdan olabilir iptv için cihazlar var mesela arkadaşın dediği z1pro- hiremco gibi

TS 2500 Pro uydu cihazı mi box ile aynı değil sonuçta. Eğer evinizde uydu kullanabileceğiniz bir port varsa uydu girişli box cihazları alabilirsiniz. iptv donması ise iki seçenekten kaynaklanır iptv sağlayıcı sitesi yavaştır ya da internetiniz yavaştır. Bazen iptv siteleri yavaş oluyor. Mesela sitedeki m3uları bir deneyin hocam onlar da donma olmuyorsa sağlayıcı kaynaklıdır. Bekx, betco, myway gibi m3uları deneyebilir misiniz?

IP TV için Android'li uydu cihazı sıkıntılı,uydu ve android bir arada sorunlu.
İcerisinde IP TV gömülü olarak satılan cihazlara bakın fiati pahalı.ip TV sınırlı süreli.ne gerek var bu ise.cihaza IP TV ekleyip satıyorlar.
En mantıklısı next en ucuzu,
Servisi var,stabil,evet boş ama forumda ne istersen var.bedava seyredeceğine niye para veresin
Dodo nün sorusuna gelince
Bu cihazlar Sun plus işlemcili Çin malı cihazlar. Basit cipsetli cihazlar
Bu cihazlar çok düşük internet hızında bile ip TV oynatır ama ne bir süre sonra ısınır,donma yapar
IP TV için değilde ccam,newcam gibi paylaşımlarda baya çalıştı
IP TV zaten bu paylaşım vede yeniplayerlerçıkana kadar cihazlarda hiç stabil olmadı .cihazlardaki yüklü playerler de güncelleme yapmayınca
15-20 dolarlık cihazlar çöp oldu
Artik uydu bitti. Evde internet varsa ne ararsan var
İllada uydu dersen hepsi aynı.

Son düzenleme:

Geri