Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Next tv stick var , rec tv de izlerken belli bir süre sonra ekran koruyucuya geçiyor. Tv stickte ekran koruyucuyu kapatmanın yolunu da bulamadım hiç
reis sanirim cihazin 2gb ram li bir yerden sonra 2gb rem li cihazlar yetersiz kaliyor yani cihaz biraz calisttimi rem e asiri yuk biniyor bindigi icinde cihaz otomatik olarak kendini resetliyor onun icin cihaz alirken mutlaka 4 gb olmasina dikkat edin ve benim gibi eskiden 80 tane apk yuklemistim arka planda calisan apk larda cihazi yoruyorherkese kolay gelsin next 4k box cihaz aldım rectv flim ve dizi izlerken yarıda cihaz kendini kapatıyor youtube ve inat tv uygulamasında kapanma sorunu yok bana yardımcı olan varsa sevinirim
rec tv demı calısmıyorTV kanalları açılmıyor bende
Gpik uygulamasına bakabilirsiniz.Rec TV de sorun olduğunda alternatifi olarak kullanılabilecek m3U veya Xtream code olan paylaşabilir mi sıkıntılı ise özelden de olur.
Evetrec tv demı calısmıyor
Az önce denedim bende bir sorun olmadan açıldı.
Kaç defa denedim açılmıyor. Kırmızı play tuşuna basıyorum bir hareket yok . Film ve diziler açılıyorAz önce denedim bende bir sorun olmadan açıldı.
Hangi kanal ulusallar mı ?Kaç defa denedim açılmıyor
HepsiHangi kanal ulusallar mı ?
önbellek ve verı temızlıgı yapın patron hoca teyıt etmıs sorun yok bırde guncel surummu ?
Sine drive da var mı yoksa benzer şekilde indirebileceğim bi yöntem,downloader gibiGpik uygulamasına bakabilirsiniz.
Evet güncel sürüm dediğinizi yapayım umarım işe yararönbellek ve verı temızlıgı yapın patron hoca teyıt etmıs sorun yok bırde guncel surummu ?
Modlu kullanırım derseniz kendimin modladığı sürümün linkini atayım ?Sine drive da var mı yoksa benzer şekilde indirebileceğim bi yöntem,downloader gibi
Ulusallarda sorun yok morlar etkinlik saatlerinde aktif olur.