rectv sorunu

mamdy222

Üye
Konular
2
herkese kolay gelsin next 4k box cihaz aldım rectv flim ve dizi izlerken yarıda cihaz kendini kapatıyor youtube ve inat tv uygulamasında kapanma sorunu yok bana yardımcı olan varsa sevinirim

Nasıl yani kendini kapatıyor derken ekran koruyucu moduna mı geçiyor yoksa direk kapanıyor mu?

1. Uygulama güncel değilse güncelleyin.
2. Uygulamanın önbellek verileri temizleyin.
3. Bende bir şeyler izlerken ekran koruyucu moduna giriyordu ayarlardan uyku süresini arttırdım artık böyle bir problemle karşılaşmıyorum.

uygulama guncel surumu kurulu oldugunu teyit edin.

önce uygulama onbellegını temızleyın sonra verılerı temızleyın denermısın

birde konu buyuk ıhtımal kıtlenır cunku boyle bir konu zaten var. oraya yazılsa daha cok kısıyı cekerdı.

Son düzenleme:
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Next tv stick var , rec tv de izlerken belli bir süre sonra ekran koruyucuya geçiyor. Tv stickte ekran koruyucuyu kapatmanın yolunu da bulamadım hiç

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Next tv stick var , rec tv de izlerken belli bir süre sonra ekran koruyucuya geçiyor. Tv stickte ekran koruyucuyu kapatmanın yolunu da bulamadım hiç
  • Ayarlar'a gidin: TV Stick'inizin Ana Ekranı'ndan genellikle sağ üst köşede veya alt menülerde bulunan Ayarlar simgesine gidin.
  • Görüntü/Ekran Ayarları: Ayarlar menüsünde Görüntü ve Sesler Ekran veya sadece Ekran Koruyucu gibi bir seçeneği arayın.
  • Ekran Koruyucu Ayarları: Ekran koruyucu ayarlarına girdikten sonra şunları arayın:
    • Başlangıç Zamanı/Süresi Bu ayarı bulursanız, süreyi mümkün olan en uzun süreye ayarlayın veya Asla seçeneği varsa onu seçin.
    • Uyku Modu/Boşta Kalma Zamanı: Bazı cihazlarda ekran koruyucu yerine Uyku Modu ( veya boşta kalma süresi ayarlarına bakmanız gerekebilir. Bu süreyi de artırmak yardımcı olabilir.

Geri