Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ben plartformlar ve sinema kısmıyla ilgileniyorum. Çoğu belgesel filmini oradan ve HDO'dan izliyorum. Yurt dışı kanallardan zaten ulaşılacak yer çok. Ama İran sineması mesela çok az bulunuyor ama orada var. Güney Kore sineması var. Festival filmeri var.Cevap olarak algılamayın ...Rec tv de Ülkeler seçeneği yani Türkiye dışındaki kanallar açılmıyor...
Siz hangi klavyeyi yükleyip sonuç aldınız?Klavye yukle
Kullandıkları X adresleriİlgi alanları değişiktir.Saygı duymak gerekir.İngiltere kanalları arasında Hub ve Tnt gibi muhteşem spor kanalları mevcut tavsiye ederim.
Bu arada ilgilenen arkadaşlar cevap verirse memnun olurum Rec tv de Ülkeler seçeneği aktif değil bilgisi olan varmı.
Sanırım ben tam izah edemedim. Rectv BOX sürüm kullanıyorum. Arama kısmına geldiğimde klavye ortaya çıkıyor ama sonra sadece imleç araba barında duruyor. Klavyeden herhangi bir tuşa basıp bir arama yapamıyorum demiştim. Siz klavye yükleyin demiştiniz. Hangi klavye ile sorunu çözdünüz? Ben de deneyeyim. Teşekkürler.sorun ne benmi anlamadım
Nereden izliyorsunuz Hub ve TNT kanallarını?İlgi alanları değişiktir.Saygı duymak gerekir.İngiltere kanalları arasında Hub ve Tnt gibi muhteşem spor kanalları mevcut tavsiye ederim.
Bu arada ilgilenen arkadaşlar cevap verirse memnun olurum Rec tv de Ülkeler seçeneği aktif değil bilgisi olan varmı.
ne yazmak lazım eklentiyeCloudstream'de Rec eklentisi var.
KekikAkademine yazmak lazım eklentiye
Kanalları nasıl ekleriz yapılışını gösteren video varmıİlgi alanları değişiktir.Saygı duymak gerekir.İngiltere kanalları arasında Hub ve Tnt gibi muhteşem spor kanalları mevcut tavsiye ederim.
Mouse kullan kumsndan desteklemiyor demekkiSanırım ben tam izah edemedim. Rectv BOX sürüm kullanıyorum. Arama kısmına geldiğimde klavye ortaya çıkıyor ama sonra sadece imleç araba barında duruyor. Klavyeden herhangi bir tuşa basıp bir arama yapamıyorum demiştim. Siz klavye yükleyin demiştiniz. Hangi klavye ile sorunu çözdünüz? Ben de deneyeyim. Teşekkürler.
Hocam bende Google klavye mevcut şuan rectv box da arama yaptım sorun çıkmadı.Sanırım ben tam izah edemedim. Rectv BOX sürüm kullanıyorum. Arama kısmına geldiğimde klavye ortaya çıkıyor ama sonra sadece imleç araba barında duruyor. Klavyeden herhangi bir tuşa basıp bir arama yapamıyorum demiştim. Siz klavye yükleyin demiştiniz. Hangi klavye ile sorunu çözdünüz? Ben de deneyeyim. Teşekkürler.
Google TV'de Google Klavye mi yoksa başka bir klavye mi? Benim arama kısmına gelince imleç çıkıyor. Klavye çıkıyor ama tuşlarla klavyede ilerleyip bir şey yazmama izin vermiyor. Kalıyor öyle. Sizin cihaz nedir? Düz Google TV'de Google klavye bendeki.Hocam bende Google klavye mevcut şuan rectv box da arama yaptım sorun çıkmadı.
Mi box kullanıyorum. Google playden indirdiğim Google klavye kullanıyorum. Bir de lean key ile deneyin. Olmadı zank remote kurun hem tv ye hemde telefonunuza oradan kontrol edin klavye ile yazınGoogle TV'de Google Klavye mi yoksa başka bir klavye mi? Benim arama kısmına gelince imleç çıkıyor. Klavye çıkıyor ama tuşlarla klavyede ilerleyip bir şey yazmama izin vermiyor. Kalıyor öyle. Sizin cihaz nedir? Düz Google TV'de Google klavye bendeki.
Cloudstream'e Kekikakademi yazdığımızda Rec eklentisi nasıl gelecek onu anlamadım. Rec diye listede çıkacak mı? Neresinin Rec olduğunu nasıl anlayacağız? Ayrıca tv Ram'i düşük olduğu için eklentiler çok yer kaplıyor. Başlıyor kasmaya.KekikAkademi
Cloudstream'e Kekikakademi yazdığımızda Rec eklentisi nasıl gelecek onu anlamadım. Rec diye listede çıkacak mı? Neresinin Rec olduğunu nasıl anlayacağız? Ayrıca tv Ram'i düşük olduğu için eklentiler çok yer kaplıyor. Başlıyor kasmaya.