Yardım RECTV BOX Konusunda Yardım Lütfen

ENS

Üye
Konular
5
Merhaba, Rectv Box sürümü Google Tv'de ve Android TV'de kullanıyorum. Arama kısmına gelince klavye çıkıyor ama yazmıyor. Konu hakkında bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.

Cevap olarak algılamayın ...Rec tv de Ülkeler seçeneği yani Türkiye dışındaki kanallar açılmıyor...

Cevap olarak algılamayın ...Rec tv de Ülkeler seçeneği yani Türkiye dışındaki kanallar açılmıyor...
Ben plartformlar ve sinema kısmıyla ilgileniyorum. Çoğu belgesel filmini oradan ve HDO'dan izliyorum. Yurt dışı kanallardan zaten ulaşılacak yer çok. Ama İran sineması mesela çok az bulunuyor ama orada var. Güney Kore sineması var. Festival filmeri var.

İlgi alanları değişiktir.Saygı duymak gerekir.İngiltere kanalları arasında Hub ve Tnt gibi muhteşem spor kanalları mevcut tavsiye ederim.
Bu arada ilgilenen arkadaşlar cevap verirse memnun olurum Rec tv de Ülkeler seçeneği aktif değil bilgisi olan varmı.

Siz hangi klavyeyi yükleyip sonuç aldınız?
İlgi alanları değişiktir.Saygı duymak gerekir.İngiltere kanalları arasında Hub ve Tnt gibi muhteşem spor kanalları mevcut tavsiye ederim.
Bu arada ilgilenen arkadaşlar cevap verirse memnun olurum Rec tv de Ülkeler seçeneği aktif değil bilgisi olan varmı.
Kullandıkları X adresleri
@rectvapp bu ama sordum cevap yok. Sanırım uygulama içinden bidirimle ya da telegram kanalları ile iletişim kurana dönüyorlar.

sorun ne benmi anlamadım
Sanırım ben tam izah edemedim. Rectv BOX sürüm kullanıyorum. Arama kısmına geldiğimde klavye ortaya çıkıyor ama sonra sadece imleç araba barında duruyor. Klavyeden herhangi bir tuşa basıp bir arama yapamıyorum demiştim. Siz klavye yükleyin demiştiniz. Hangi klavye ile sorunu çözdünüz? Ben de deneyeyim. Teşekkürler.

telefon sürümü alanda evet sorunlu ama tv box sürümü kullanıyorum ondakine göre yazıp çizdim

Nereden izliyorsunuz Hub ve TNT kanallarını?

Kanalları nasıl ekleriz yapılışını gösteren video varmı

Sanırım ben tam izah edemedim. Rectv BOX sürüm kullanıyorum. Arama kısmına geldiğimde klavye ortaya çıkıyor ama sonra sadece imleç araba barında duruyor. Klavyeden herhangi bir tuşa basıp bir arama yapamıyorum demiştim. Siz klavye yükleyin demiştiniz. Hangi klavye ile sorunu çözdünüz? Ben de deneyeyim. Teşekkürler.
Mouse kullan kumsndan desteklemiyor demekki

Hocam bende Google klavye mevcut şuan rectv box da arama yaptım sorun çıkmadı.

Hocam bende Google klavye mevcut şuan rectv box da arama yaptım sorun çıkmadı.
Google TV'de Google Klavye mi yoksa başka bir klavye mi? Benim arama kısmına gelince imleç çıkıyor. Klavye çıkıyor ama tuşlarla klavyede ilerleyip bir şey yazmama izin vermiyor. Kalıyor öyle. Sizin cihaz nedir? Düz Google TV'de Google klavye bendeki.

Google TV'de Google Klavye mi yoksa başka bir klavye mi? Benim arama kısmına gelince imleç çıkıyor. Klavye çıkıyor ama tuşlarla klavyede ilerleyip bir şey yazmama izin vermiyor. Kalıyor öyle. Sizin cihaz nedir? Düz Google TV'de Google klavye bendeki.
Mi box kullanıyorum. Google playden indirdiğim Google klavye kullanıyorum. Bir de lean key ile deneyin. Olmadı zank remote kurun hem tv ye hemde telefonunuza oradan kontrol edin klavye ile yazın

Cloudstream'e Kekikakademi yazdığımızda Rec eklentisi nasıl gelecek onu anlamadım. Rec diye listede çıkacak mı? Neresinin Rec olduğunu nasıl anlayacağız? Ayrıca tv Ram'i düşük olduğu için eklentiler çok yer kaplıyor. Başlıyor kasmaya.

Cloudstream'e Kekikakademi yazdığımızda Rec eklentisi nasıl gelecek onu anlamadım. Rec diye listede çıkacak mı? Neresinin Rec olduğunu nasıl anlayacağız? Ayrıca tv Ram'i düşük olduğu için eklentiler çok yer kaplıyor. Başlıyor kasmaya.

03:30'dan itibaren izle.

Kurduktan sonra, sağ üstten Rec seçiceksin.

Geri