Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Tsk ederim ama uygulamayı silip yeniden. Yükledim yine ayni hata verdiVeriyi silip tekrar açtım şuan için spor kanalları hariç sıkıntı görünmüyor.
Sizin düzeldi mi yoksa hala aynımı bende bugün yaptı bunuMerhaba arkadaşlar şuan rectv sizlerde acilmiyormu bende acilmiyorEkli dosyayı görüntüle 3211
Selamın aleyküm hocam bende fener maçı izleyeyim dedim açılmadıSizin düzeldi mi yoksa hala aynımı bende bugün yaptı bunu
Zaten Cloudflare (1.1.1.1) ile modemden dns açık. Yine de açılmıyor.Dns değiştirin, bir sorun yok program çalışıyor
Şu an bir sorun yok hem vodafone hem ttnet ile sorunsuz giriş yapabiliyorum uygulamanın son sürümünü kullandığınızdan emin olun.Zaten Cloudflare (1.1.1.1) ile modemden dns açık. Yine de açılmıyor.
2 gün öncesine kadar sorun yoktu zaten.
Son sürümdü ama yine kaldırıp siteden indirip kurmuştum ama açılmamıştı.Şu an bir sorun yok hem vodafone hem ttnet ile sorunsuz giriş yapabiliyorum uygulamanın son sürümünü kullandığınızdan emin olun.