Rec tv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rumuzyaz

Üye
Konular
1
Slm herkese form da uygulamalar sayfasına giremiyorum neden. Bu forma güvenli ve içeriğin çok olması sebebi ile üye oldum neden heryerde hata alıyorum anlamadim uzun zamandır platformlar da görüyordum video izliyordum yanlış hatırlamıyorsam abone de oldum forma üye de oldum onaylandı da hala yasak hala hata anlamadım çözümünü bilen varsa lütfen yardım etsin herkese iyi günler dilerim

Öncelikle başlığınızı kurallara uygun şekilde düzenleyiniz lütfen.
1- Doğru Konu Açmak: Yeni konu açarken, konu başlığı ve mesaj içeriği açıklayıcı olmalıdır. Eğer başlık tüm mesajı içeriyor veya mesajın içinde yeterli detay verilmiyorsa, konu kilitlenebilir ya da silinebilir.
3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.
Forum Kullanım Kuralları

Slm herkese form da uygulamalar sayfasına giremiyorum neden. Bu forma güvenli ve içeriğin çok olması sebebi ile üye oldum neden heryerde hata alıyorum anlamadim uzun zamandır platformlar da görüyordum video izliyordum yanlış hatırlamıyorsam abone de oldum forma üye de oldum onaylandı da hala yasak hala hata anlamadım çözümünü bilen varsa lütfen yardım etsin herkese iyi günler dilerim
Duyuru - Forumun Kapalı Kalması Hakkında

foruma sadece Beleş mu3 link peşinde olduğu belli
olanlardan bihaber foruma girip çıkıyor

yazdigindan cikarabildigim kadariyla. disaridan google robotun eski tarama link üzeri gelmis. eve girincede birsey bulamayinca kendini engelli zannediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri