tarik55060
Üye
- Konular
- 7
Diğer uygulamalar çalışıyor internetim normal yani bi kaç saattir bu uyarıyı veriyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
ne alakası var kardeşim Rec tv yazdım hatayı yazdım ayrı ayrı aradım çıkmadı bi şey git kendi forumunu kur beğenmiyosanBuyurun burayı okuyun NEDEN SÜREKLİ AYNI KONULAR AÇILIYOR FORUMA BAKILMADAN???
aynı sorun demişsiniz fakat aynı sorunu yaşayan yok doğru dürüst çalışmıyor falan yazmışlarBence bu yüzden size o mesaj gönderildi.
Arama kısmına Rec TV yazınca sizinkini dahil etmeden de aynı sorunların dile geldiği altı başlık daha var.
Herhangi birini kullanıp sorunuzu yazabilirdiniz demek istemiş @Afacan15 . Çünkü farklı bir durumu veya olayı içermiyor sizin konunuz da.
Ekli dosyayı görüntüle 1870
Aynı uygulama olduğu için illa o soru soranların altına mı girip yazmam lazım forum böyle kullanılmak zorunda değil ki
kendi sorunumun cevabını veya böyle bi şey yaşayan bulamadığım için yeni başlıkta açtım