Rec tv ters giden bi şeyler var

tarik55060

Üye
Konular
7
Diğer uygulamalar çalışıyor internetim normal yani bi kaç saattir bu uyarıyı veriyor.

ne alakası var kardeşim Rec tv yazdım hatayı yazdım ayrı ayrı aradım çıkmadı bi şey git kendi forumunu kur beğenmiyosan

konulara bakmamakla suçluyosun rastgele konu başlıklarına girip herhangi bi konuda tüm forum mesajlarını mı okuycam bilen birinin 10 saniyesini alacak cevap için

baktım forumda bulamadım illa başa yazmam mı lazım baktım bulamadım diye

Bence bu yüzden size o mesaj gönderildi.

Arama kısmına Rec TV yazınca sizinkini dahil etmeden de aynı sorunların dile geldiği altı başlık daha var.

Herhangi birini kullanıp sorunuzu yazabilirdiniz demek istemiş @Afacan15 . Çünkü farklı bir durumu veya olayı içermiyor sizin konunuz da.

Screenshot 2024 12 22 22 15 42 83 94d0ed14935f88f839e4aa5e8e81ddfa

Aynı uygulama olduğu için illa o soru soranların altına mı girip yazmam lazım forum böyle kullanılmak zorunda değil ki

kendi sorunumun cevabını veya böyle bi şey yaşayan bulamadığım için yeni başlıkta açtım

a
Bence bu yüzden size o mesaj gönderildi.

Arama kısmına Rec TV yazınca sizinkini dahil etmeden de aynı sorunların dile geldiği altı başlık daha var.

Herhangi birini kullanıp sorunuzu yazabilirdiniz demek istemiş @Afacan15 . Çünkü farklı bir durumu veya olayı içermiyor sizin konunuz da.

Ekli dosyayı görüntüle 1870
aynı sorun demişsiniz fakat aynı sorunu yaşayan yok doğru dürüst çalışmıyor falan yazmışlar

Haklısınız tabi ama aynı uygulama ve çalışmaması ise durum halihazırda olan konuları kullanmak arşiv açısından daha iyi olur. Tek tek ona buna bakmaktansa tek başlıkta soru ve cevaplara ulaşabiliriz.

Bu kadar sert çıkmanıza gerek yoktu yani konu sizi suçlamak değil sadece forumu biraz daha düzenli bir hale getirmek.

Aynı uygulama olduğu için illa o soru soranların altına mı girip yazmam lazım forum böyle kullanılmak zorunda değil ki

kendi sorunumun cevabını veya böyle bi şey yaşayan bulamadığım için yeni başlıkta açtım

Geri