harunsibel61
Üye
- Konular
- 17
Hayırlı olsun arkadaşlar... Artık cloudstream eklentisi çalışıyor. Guncel sürüm oldugundan emin olunuz.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
benim telegram yok dostum.mümkünse kraptor dmax içeriklerinide ekleyebilir mi ?Hayırlı olsun arkadaşlar... Artık cloudstream eklentisi çalışıyor. Guncel sürümün 89 oldugundan emin olunuz.
Merhaba,tam depo ismi nedir? Nereden öğrenebilirim?Hayırlı olsun arkadaşlar... Artık cloudstream eklentisi çalışıyor. Guncel sürümün 89 oldugundan emin olunuz.
Bu sürüm kırmızı olan mı?neyin sürümü?Hayırlı olsun arkadaşlar... Artık cloudstream eklentisi çalışıyor. Guncel sürümün 89 oldugundan emin olunuz.
Ayarlar - Güncellemeler ve Yedekleme kısmından paket yükleyici ayarını eski yaparsanız güncelleme sorununuz çözülecektir. Ve sorununuzda çözülecektir. O da olmuyorsa uygulamanin depolama ve ön bellek alanini temizleyin.en güncel sürümünü yükledim. (kendi sitelerinden) herhangi bir filmi açtığımda yükleme simgesi geliyor, dönüyor dönüyor dönüyor ve bitmiyor. yani film dizi açılmıyor. önceden böyle bir sorun yoktu. çözümü bilen biri var mı?
'kraptor' eklenti ismi sadece kücük harflerle kraptorMerhaba,tam depo ismi nedir? Nereden öğrenebilirim?
teşekkür ediyorum dostum. 89. güncelleme deyince kafam karıştı, acaba depo ismine 89 mu eklemek lazım diye düşündüm. kısa sürede cevap verdiğiniz için ayrıca teşekkürler'kraptor' eklenti ismi sadece kücük harflerle kraptor
Kırmızı mavi farketmez. İkisindede çalışır. Kırmızıda film arama yaptığınızda çok güzel sayfaları bölerek arıyor. Tek farkı bu.Bu sürüm kırmızı olan mı?neyin sürümü?
"her yol romaya çıkar" diyorsunuzKraptor, Kraptorcs veya Kraptorcs3. Herhangi birisini girebilirsiniz, hepsi aynı repoya çıkar.
Klavye hatası kusura bakmateşekkür ediyorum dostum. 89. güncelleme deyince kafam karıştı, acaba depo ismine 89 mu eklemek lazım diye düşündüm. kısa sürede cevap verdiğiniz için ayrıca teşekkürler
Bu 3 yol çıkar"her yol romaya çıkar" diyorsunuz)
Nikstream eklentisinde mevcutmuş sayın kara balina .benim telegram yok dostum.mümkünse kraptor dmax içeriklerinide ekleyebilir mi ?
bununla ilgilenen arkadaşların "telegram" hesaplarını yazabilir misiniz lütfen? zira son zamanlarda cloudstream depolarında epey sorun vardı. hiç olmazsa oradan takip edeyim.Kraptor eklentisi.
Bu 3 yol çıkar)
rica ederim ne demek, olur öyle şeylerKlavye hatası kusura bakma![]()
Hepsi düzeltildi bugün hocam. Yinede veririm kanalı.bununla ilgilenen arkadaşların "telegram" hesaplarını yazabilir misiniz lütfen? zira son zamanlarda cloudstream depolarında epey sorun vardı. hiç olmazsa oradan takip edeyim.